Vyhrajte dnes v Eurojackpotu luxusní apartmán v Rakousku za 15 milionů

Miliardářská loterie Eurojackpot pravidelně láká na pohádkové hlavní výhry. A také na skvělé prémie. Ty jsou určeny pouze pro české sázející, a tak je šance na jejich výhru velmi slušná. Tento týden se vedle hlavní výhry v podobě částky 1,9 miliardy korun hraje také o luxusní apartmán v Rakousku.

Přečtěte si také: Za 22 milionů z Eurojackpotu si český sázející postaví bydlení snů


Nová miliardářská „chalupa“ jistě přijde vhod nadšeným lyžařům, milovníkům turistiky i všem, kdo si chtějí užívat snovou dovolenou v zimě i v létě. A i když už je skoro polovina března, lyžařská sezóna u našich jižních sousedů ještě rozhodně nekončí.
 

Lyžování na ledovcích třeba i na konci května

Například ledovce na Stubaii, Pitztalu nebo v Söldenu slibují lyžařské zážitky zalité sluncem, a to nejen v zimě, ale i v průběhu jara. A pokud si zvolíte třetí jmenovaný resort, budete to mít, coby kamenem dohodil do wellness areálu Aqua Dome Tirol.

Ten na rozloze úctyhodných 22 tisíc metrů čtverečních nabízí hned dvanáct bazénů, čtyři saunové areály a čtyři restaurace a bary, to vše v obklopení mocné scenérie Alp.
 

Léto: túry, kolo i vodní sporty

Jestli vás spíš než zasněžené pláně lákají túry po rozkvetlých loukách nebo vodní sporty, k pořízení nového apartmánu doporučujeme oblast Solnohradských jezer. Čeká tu na vás křišťálově čistá, tyrkysově zbarvená voda či pohodové trasy pro kola i brusle. Ale také majestátní vrcholky i kopce s pasoucími se krávami, které slibují nezapomenutelné výlety.

Rakousko je zkrátka zemí mnoha zážitků a skvělé gastronomie, které si díky vlastnímu apartmánu budete moct vychutnávat, kdykoliv vás napadne. Ke splněnému snu zbývá jediný krůček: vyhrát apartmán za 15 milionů dneska večer v Eurojackpotu.
 

Vyhrajte apartmán a 1,9 miliardy k tomu

Vsadit byste si ale měli i v případě, že vás prázdninové bydlení v Rakousku neláká. V takovém případě si totiž v případě výhry můžete nechat vyplatit ekvivalent finanční hodnoty.

Abyste mohli být do slosování zapojeni, je třeba vlastnit plný tiket včetně Extra 6. To ale kromě šance vyhrát nemovitost snů přináší i další výhodu: hrajete o celý jackpot této miliardářské loterie, který je dnes na fantastické hodnotě 1,9 miliardy korun.

Pro svoji vstupenku do slosování klikněte na tento odkaz.

Přečtěte si také