Omylem si koupil dva tikety a na oba vyhrál doživotní rentu. Jaká byla jeho reakce?

Scotty Thomas ze Severní Karolíny nedá na sázení dopustit. Jeho nejoblíbenější loterií je Lucky for Life, která slibuje výhry, jejichž hodnota může vystoupat až k doživotní rentě činící 8 milionů korun ročně.

Přečtěte si také: Za tiket Extra Renty dal jen padesátikorunu, i tak si bude 20 let užívat měsíční rentu 100 000 Kč


Šťastlivec si z osudného slosování odnesl dvě doživotní renty, každou v hodnotě 537 tisíc korun ročně. A to za jeden tiket zaplatil jen necelých padesát korun.
 

Zapomenutý tiket

„Jeden večer jsem ležel v posteli a v televizi koukal na basketbal. No a nemohl jsem si za žádnou cenu vzpomenout, jestli jsem vyplnil sázenku, nebo ne,“ vyprávěl Scotty pro portál vzdělávací loterie North Carolina Education Lottery.

Pro jistotu tedy vstal, zapnul počítač a koupil si online sázenku. Použil přitom svá oblíbená čísla, jež na tiketu zaškrtával pokaždé. S klidem v duši si šel zpátky lehnout, dokoukal hru a usnul. To, že si omylem koupil dvě sázenky, zjistil až druhý den ráno, když si jeho syn všiml dvou útrat na účtu.

Jeho táta proto zkontroloval výsledky slosování. Jakmile se dozvěděl, že je z něj dvojnásobný výherce, musel si prý lehnout na podlahu a všechno pořádně rozdýchat.
 

Dvojnásobná radost

Místo doživotní renty si obě výhry nechal rovnou vyplatit, a přišel si tak na necelých 17 milionů korun. Za ně má v plánu poplatit účty, finančně pomoct své rodině, trochu investovat a možná si koupit nový dům.

Není přitom první výherce, kterému se za jeden večer povedlo vyhrát dvakrát. Jednou z dalších dvojnásobných výherkyň je Gayle Sayová. Ta si jednou koupila tři sázenky do loterie Thunderball, na dvou ale omylem vyplnila stejná čísla.

Jakmile si toho všimla, chtěla jeden z tiketů stornovat. Nakonec si to však rozmyslela s tím, že stejně nevyhraje. K jejímu překvapení se spletla a ze slosování odešla se dvěma výhrami v celkové hodnotě bezmála 30 milionů korun.
 

Staňte se naším rentiérem!

Stát se rentiérem můžete i u nás a dneska je pro to ten nejlepší den! Už večer se losuje Extra Renta, kde minulé pondělí trefil jeden sázející hlavní výhru v podobě 100 000 Kč měsíčně na 20 let.

Stejné štěstí můžete mít i vy, když si na slosování obstaráte svůj tiket. Pro ten si můžete zajít na prodejnu s terminálem Sazky anebo si ho zajistit z komfortu svého počítače či telefonu.

Pro vstupenku do dnešní Extra Renty klikněte na tento odkaz.

Přečtěte si také