Výhra na losu od tajného Santy zajistila neopakovatelné Vánoce jeho rodině a kamarádům

Také obdarováváte své bližní vánočními losy? Přečtěte si příběh muže z australského města Waverley, který dostal od „tajného Santy“ na vánočním večírku dolarový stírací los. Když setřel herní políčka, nemohl uvěřit svým očím. Trefil hlavní výhru v hodnotě 10 tisíc australských dolarů, což vychází v přepočtu na 160 tisíc korun.

Přečtěte si také: Nejlepší dárek k narozeninám? Muž dostal los s výhrou skoro 23 milionů


O tom, že v anglicky mluvících zemích nosí dárky Santa Claus, ví asi každý. Slyšeli jste ale někdy o tajném Santovi? Jedná se o tradici, která se váže k vánočním večírkům na pracovišti.
 

Podařený večírek

V podstatě jde o anonymní výměnu dárků. Každý, kdo se do výměny zapojí, si vylosuje jméno některého z kolegů a tomu pak koupí dárek. Ten je bez podpisu i jakéhokoli věnování, tudíž obdarovaný neví, od koho dar dostal.

Tuto hru hráli i na vánočním večírku vyhlášené restaurace v australském městě Waverley. Nejlepší dárek dostal mladý číšník – dolarový stírací los. Když setřel políčka, nemohl uvěřit svým očím.

Vyhrál totiž hlavní výhru ve výši 10 tisíc australských dolarů, což vychází v přepočtu asi na 160 tisíc korun. A to se před Vánoci hodí!
 

Dárky pro rodinu i kamarády

„Budu moct své rodině a kamarádům nakoupit dárky bez toho, aniž bych musel otáčet každou korunu. A co zbyde, to si uložím na účet, abych měl něco do budoucna,“ řekl mladík při přebírání výhry. A jak slíbil, tak udělal.

Jeho rodina se prý těšila nebývale štědrým Vánocům, užili si je hlavně jeho dvě děti, které dostaly vše, co si od Santy Clause přály dostat.
 

Darujte štěstí

Udělejte radost losem na Vánoce svým blízkým i vy. Naším favoritem je Vánoční Zlatá rybka, která plní rovnou tři přání. Obdarovaným může přinést 5 000 000 Kč, v hracím poli se ale ukrývá také 5x auto za 750 000 Kč nebo 5x poukaz na dovolenou za 100 000 Kč. Na každém stíracím losu je navíc zaručena minimálně jedna výhra.
 

Klikněte pro informace o všech vánočních losech od Sazky


Vánoční Zlatou rybku, ale i další oblíbené vánoční losy od Sazky seženete na mnoha tisícovkách prodejních míst s terminálem Sazky po celé ČR. Najděte si to nejbližší na tomto odkazu.

Přečtěte si také