Chcete větší šanci na výhru ve Sportce i jiných loteriích? Máme pro vás zaručený trik!

V jedné písničce se zpívá, že statistika nuda je. Jak ale její text dále praví, má cenné údaje. A minimálně s druhou částí musíme souhlasit. Díky statistice se totiž dá přijít třeba na to, v jakých místech naší republiky se nejvíce vyhrává, nebo na to, jaká čísla se nejčastěji či naopak nejméně často objevují v osudí.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


To vám může pomoct, až si příště budete kupovat tiket do své oblíbené loterie. Zajímá vás, na jaká čísla se vyplatí vsadit a které je lepší nezaškrtávat?
 

Sportka

Naše nejoblíbenější loterie za letošek spolu se Šancí vytvořila už 149 milionářů a rozdělila mezi ně celkovou částku 991 293 293 Kč. Hraje se u nás už od roku 1957 a za tu dobu v ní proběhlo přes 8 500 tahů. Vylosovaná šestice výherních čísel se přitom opakovala pouze jednou.

To ovšem neznamená, že některá čísla se v osudí neobjevují častěji než jiná. V prvním tahu to bývá 47, v tahu druhém pak 12. Pozor si naopak dejte na číslo 45 v prvním tahu a 43 ve druhém, ta z osudí padají nejméně často.

A skvělá zpráva je, že si dneska večer můžete zahrát o rekordní Superjackpot  ve výši 243 milionu korun. Klikněte si pro tiket na tento odkaz.
 

Eurojackpot

Eurojackpot se u nás začal hrát v roce 2015 a během některých slosování si v něm můžete zahrát i o luxusní byt, auto nebo cestu kolem světa, přičemž poukaz na cestování v hodnotě půl milionu korun vyhrálo už bezmála 400 šťastlivců.

V prvním tahu přináší štěstí hlavně číslo 20, ve druhém 9. V prvním tahu se nejméně objevuje 48, ve druhém pak číslo 2. O kolik se právě hraje? Jde o částku 1,884 miliardy korun. A vy ji už dneska večer můžete vyhrát, pokud si zajistíte vstupenku do slosování na tomto odkazu.
 

Euromiliony

Euromiliony si u nás můžete zahrát už od roku 2003, od roku 2013 přibyla k základní hře doplňkovka Eurošance. Doposud nejvyšší výhra přinesla jednomu šťastlivci přes 126 milionů korun, vyhrává se i v doplňkové hře Druhá šance, z níž si nejšťastnější hráč odnesl 60 milionů korun.

V prvním tahu nosí štěstí 22, ve druhém se nejvíce objevuje 2. Málokdy se vyplatí vsadit na 21 v prvním tahu a na číslo 1 v tahu druhém, to jsou nejméně často tažená čísla. A vy svoji sázenku získáte tady.
 

Šťastných 10

Loterie Šťastných 10 se u nás poprvé losovala v roce 1994 a v roce 2006 k ní přibyla doplňková Královská hra, v níž si můžete vsadit na Královské číslo, tedy to první vylosované.

V osudí se nejčastěji objevuje číslo 18, nejméně častá je pak 60. Tohle číslo ale paradoxně nejvíce vyhrává v Královské hře. Vzácně v ní nosí štěstí číslo 64.

Když už víte, na co si vsadit, na nic nečekejte a vyrazte si pro svůj tiket. Nebo si ho kupte v klídku ze svého domova. Stačí kliknout na tento odkaz.

Přečtěte si také