Užijte si Vánoce i Silvestra naplno! Sportka dnes večer garantuje jednoho adventního milionáře

Štědrý den tu bude coby dup a na adventním věnci dnes zapálíme poslední svíčku. O zlaté neděli nás ale čeká ještě jedna významná událost – Sportka jednomu sázejícímu garantovaně věnuje rovný milion korun.

Přečtěte si také: Chcete větší šanci na výhru ve Sportce? Máme pro vás zaručený trik!


S blížícím se koncem roku se mnoho z nás ohlíží na události předchozích měsíců a přemítá nad tím, kolik snů a přání jsme si splnili, jak jsme ve svém životě posunuli a co bychom v nadcházejícím roce chtěli udělat jinak a třeba i lépe.
 

Splněné sny, pořádné oslavy či dárek

Máte nějaké velké sny, cíle a předsevzetí, na jejichž splnění by se vám hodila pěkná finanční injekce? Anebo jen svým blízkým chcete dopřát opravdu štědré Vánoce? Díky výhře ale také můžete udělat dobrý skutek a stejně jako někteří naši dřívější výherci věnovat vyhrané peníze těm, kdo to potřebují nejvíce.
 

Staňte se naším milionářem!

O Adventní milion si ve Sportce můžete zahrát už dneska večer. Jen připomeneme, že ve hře o mimořádnou garantovanou prémii jste s plným tiketem včetně doplňkovky Šance. Chcete ještě zvýšit svoji šanci na výhru? Vsaďte si na jedno z nejčastěji losovaných čísel! V prvním tahu to bývá 47, ve druhém nejčastěji padá číslo 12.

Pro svůj tiket si můžete dojít do své oblíbené prodejny nebo si vsadit na internetu z pohodlí domova. Klikněte si pro něj na tento odkaz.

Přečtěte si také