Užijte si zimu naplno díky těmto aplikacím (II. díl)

Díky aplikacím si můžete užít spoustu zábavy, mohou vás ale také naučit nové věci nebo vám pomoci v nouzi. Přesně takové jsou ty, které jsme pro vás dnes vybrali. Na své si přijdou jak milovníci sprinterských sjezdů, tak i ti, co se rádi kochají na běžkách nebo při výletech v zimní pohádce.

Přečtěte si také: Míříte za sněhem? Přibalte si tyto aplikace (I. díl)


V minulém dílu byla řeč o aplikacích, které vám najdou resort s nejlepšími sněhovými podmínkami, změří vaše výkony na svahu a také zavolají pomoc v nouzi. Dneska se podíváme na ultimátní přehled českých resortů a ukážeme, kde hledat běžkařské i výletní trasy. Naším posledním tipem je aplikace, která vás zaručeně dostane ven, i když se vám třeba zrovna bude chtít ležet před televizí.
 

iSKI Czech

Android, iOS/Zdarma/3,8*


Rodina aplikací iSKI pochází z pera firmy Sitour, která se dlouhodobě věnuje vývoji informačních systémů a patří sem například i Panorama TV. Díky iSKI Czech pak budete mít všechny naše resorty v kapse na pár kliknutí.
 

Stáhnout aplikaci pro Android nebo iOS


U každého areálu najdete detailní informace, mapu sjezdovek, předpověď počasí, sněhové zpravodajství a na aktuální podmínky se také lze podívat díky webovým kamerám. V aplikaci si rovněž můžete zaznamenávat jízdy a účastnit se soutěže o trofej, kde měříte síly se sportovci z celého světa a ti nejlepší pak získávají atraktivní ceny.
 

Mapy.cz

Android, iOS, Huawei, web/Zdarma/4,8*


A Mapách od Seznamu jsme tu už psali několikrát, jsou ale také skvělým společníkem při zimních sportech. Nejen, že vás díky navigaci dopraví na místo vaší dovolené nebo výletu, ještě si s ní tam ale užijete spoustu legrace.
 

Stáhnout aplikaci


Nutností je zejména pro běžkaře, kteří by rádi objevovali nové trasy. Ač jsme totiž v obchodech s aplikacemi hledali, jak chtěli, takovou, která by nabízela právě trasy na běžky, jsme bohužel nenašli. Mapy si s tím ale poradí, když vám v místě, kde se zrovna nacházíte ukáží výlety nejen pěšky nebo na kole, ale i na běžkách. A díky bodům zájmu na trase pak neminete žádný hrad, rozhlednu ani občerstvení.
 

Peakpoint

Android, iOS, web/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/4,2*


Milujete kopce a hory? Pak aplikaci Peakpoint určitě znáte. Jde o projekt, který propojuje lidi s láskou pro turistiku i výstupy, a je přitom jedno, jestli na kopec zamíříte pěšky, na kole, ski alpech nebo sněžnicích.
 

Stáhnout aplikaci


Peakpoint nahrává a ukládá informace o vašich výstupech, kdy u každého vidíte délku trasy, převýšení i čas, který jste pohybem strávili. Výlety poté najdete ve svém profilu a můžete je sdílet s přáteli nebo i komunitou dalších milovníků výstupů. A když dochází motivace, je tu i celá řada výzev.
 

Užívejte si zimu, aniž byste řešili drahá data

Mobilní telefon nás v zimě může pořádně potrápit zvlášť ve chvíli, kdy už není baterka úplně v kondici a má tendenci se na mrazu vybíjet mnohem rychleji než při normálních teplotách. S tímhle problémem vám bohužel nepomůžeme. Pokud ale zvolíte SAZKAmobil, můžeme vám garantovat skvělé ceny na volání i data.

Nechce se vám pořád dobíjet? Vyzkoušejte naše nové tarify! Díky Šťastnému tarifu 209 máte v ceně neomezené volání a SMS v síti, 100 minut mimo síť a ještě 2 GB dat, a to jen za 209 Kč měsíčně. Neomezené volání do všech sítí nabízí Šťastný tarif 499 za 499 Kč, který doplňuje ještě 5 GB mobilního internetu. A se Šťastným tarifem 599 dostanete dokonce 15 GB dat v ceně.

Co víc, procházení webu, muziku i filmy si užijete po celé ČR v superrychlé 5G síti. Se SAZKAmobilem si také můžete být jisti, že vám i po vyčerpání volných dat internet nikdy nevypneme, jen zpomalíme. Zprávu přes WhatsApp tak vždycky odešlete.

A protože vše začíná pořízením nové SIM karty, objednávejte ji s poštovným zdarma na našem e-shopu.

Přečtěte si také