Míříte za sněhem? Přibalte si tyto aplikace (I. díl)

Letošní zima je zatím na sníh poměrně skoupá, tedy alespoň u nás. Předpovědi počasí jsou ale poměrně optimistické, a optimistické tak snad už brzy budou i podmínky na sjezdovkách i mimo ně.

Přečtěte si také: Chystáte se renovovat či vylepšovat? 3 aplikace nejen pro kutily


Že už se nemůžete dočkat? Připravte se s předstihem a stáhněte si některou z našeho výběru aplikací.
 

Slopes

Android, iOS/Zdarma (+ nákupy v aplikaci)/4,7*


Jestli jste blázni do výkonu a různých statistik, je aplikace Slopes přesně pro vás. Hodí se ale i pro partu kamarádů či rodiny s většími dětmi, které sem tam kopec sjíždějí samy. Její základní funkcí je sledovat během dne vaše jízdy a večer vám nabídnout statistiky. To vše dělá automaticky a umí dokonce poznat, kdy sedíte na vleku a kdy jedete z kopce dolů.
 

Stáhnout aplikaci


Užitečná je také funkce hledání přátel nebo členů rodiny na svahu. Na začátku dne nebo dovolené si navzájem povolíte sledování polohy a ostatní pak jednoduše najdete, třeba když si protáhnete oběd. V aplikaci je také mapa střediska i aktuální podmínky anebo výzvy, v nichž se s rodinou či přáteli můžete měřit. To vše zdarma a bez reklam. Skutečně podrobné statistiky i řadu dalších funkcí získáte s předplatným.
 

OnTheSnow: Sníh & sněhové zprávy

Android, iOS, web/Zdarma/4,7*


Kde právě napadl prašan, kde zrovna svítí sluníčko, kde na nový sníh čekají a jaké rezorty jsou nejlepší pro party dospělých či rodiny s dětmi? Na všechny tyto otázky umí odpovědět aplikace OnTheSnow. Ta je zároveň největší komunitou milovníků sněhu na světě a funguje nejen v telefonech, ale i ve webovém prohlížeči.
 

Stáhnout aplikaci pro Android nebo iOS


Po instalaci si do seznamu oblíbených přidáte střediska, kam rádi jezdíte či se plánujete vydat. U každého resortu pak vidíte kompletní předpověď počasí a sněhu, jsou tu ale i mapa a informace o areálu nebo aktuální fotky a zprávy od ostatních sportovců. Podíváte se tu na nejlépe hodnocené areály třeba v poměru kvalita tratí/cena či si najdete areály s nejlepším snowparkem nebo aprés ski. A ještě si přečtete řadu zajímavých článků v magazínu. To vše zdarma a navíc v češtině.
 

Záchranka

Android, iOS Huawei/Zdarma/4,8*


Jsme si jisti, že si celou zimu budete užívat na horách fantastické lyžování, ježdění, bruslení nebo túry a že vám k tomu bude pořád svítit jenom sluníčko. I tak je ale dobré být připraven na chvíli, kdy paprsky vystřídá vítr, husté sněžení nebo když se náhodou něco stane či se ztratíte.
 

Stáhnout aplikaci


Přesně pro tyhle chvíle je tu Záchranka, která už řadu let spolupracuje s Horskou službou ČR. Hlavní funkcí je Alarm, kdy si stisknutím jednoho tlačítka přivoláte pomoc. Ta vás také díky integraci GPS jednoduše najde. Je tu ale také možnost přenosu videa z místa, návody, jak rychle poskytnout první pomoc, i nástroje pro hendikepované. A to nejen v češtině, ale také v angličtině.
 

Užívejte si sníh i výhodné volání a data od SAZKAmobilu

Nechcete, aby vám azuro na horách kazily vysoké účty za volání a data, co vám chodí od vašeho stávajícího operátora? Staňte se zákazníkem SAZKAmobilu! Volat budete už od 0,40 Kč za minutu a cena 1 GB mobilního internetu startuje na částce jen 17 Kč.

Data zdarma ale můžete dostat i jako dárek. Pokud si dobijete kredit za aspoň 300 Kč, můžete si vybrat Odměnu za dobití v podobě 1 GB zdarma. Chcete víc dat? Když dobijete kredit za 400 Kč, dáme vám rovnou 2 GB mobilního internetu.
 

SIM nyní se slevou 50 %

Právě teď je navíc nejlepší čas, kdy k SAZKAmobilu přejít. Při objednání předplacenky na stránkách SAZKAmobilu ji získáte jen za polovinu. Za 75 Kč dostanete kredit 150 Kč, vyberete si také číslo a my vám SIM kartu pošleme během pár dní s poštovným zdarma. Akce platí do konce ledna.

Objednávejte SIM kartu na pár kliknutí na našem e-shopu.

Přečtěte si také