Těšíte se na Černý pátek? Tyhle 3 chytré gadgety rozhodně nesmí chybět ve vaší domácnosti!

Technologie se neustále vyvíjejí, mění všechny oblasti našeho života a čím dál oblíbenější je jejich používání k usnadnění běžných činností a povinností. Třeba taková chytrá domácnost vám ušetří spoustu času i práce a ovládat ji můžete klidně i z mobilního telefonu. Jaké spotřebiče a vychytávky by vám v ní neměly chybět?

Přečtěte si také: Užijte si podzimní výlety s aplikacemi pro malé i velké turisty


Dnešní článek navíc můžete brát jako tipy co pořídit v rámci blížícího se Černého pátku. Kterému členovi vaší rodiny uděláte s chytrými gadgety radost pod vánočním stromem?
 

Chytrá konvice (nejen) pro milovníky čaje


Potrpíte si na luxus a minimalistický design? Jste perfekcionisté, kteří při přípravě svých oblíbených nápojů neradi dělají kompromisy? V tom případě je pro vás konvice iKettle naprostou kuchyňskou nezbytností.

Velmi jednoduše se ovládá přes mobilní aplikaci a jejím největším kladem je, že na ní můžete nastavit konkrétní teplotu ohřevu. Což je třeba pro milovníky čaje nepostradatelná funkce. Chytrou konvici lze propojit nejen s virtuální asistentkou Siri od Applu, ale také s Alexou od Amazonu nebo s Google Home.

V místních obchodech ji sice nekoupíte, můžete si ji ovšem pořídit přes e-shop Applu, popřípadě si ji najít na Amazonu. U oficiální distribuce za ni zaplatíte v přepočtu přibližně 3 900 Kč, na Amazonu ji koupíte od 2 200 Kč.
 

Uvařte si kávu v teple své postele


Milujete vůni kávy a nedokážete si bez své dávky kofeinu představit ráno? Co kdyby na vás váš šálek čekal připravený hned, jak vejdete do kuchyně? S kávovarem Nespresso Prodigio si můžete oblíbený nápoj připravit z pohodlí postele, gauče nebo klidně cestou z práce.

Kávovar se dá snadno ovládat přes mobilní telefon či tablet. Kromě toho je možné nastavit přípravu kávy na konkrétní čas a aplikace vás navíc dokáže upozornit na to, že je nutné provést údržbu kávovaru, doplnit vodu a dokoupit kapsle na kávu.

Nespresso Prodigio stojí 5 390 Kč, variantu Prodigio & Milk s pěničem mléka koupíte za 6 790 Kč. Dražší verzi ocení hlavně milovníci různých kombinací kávy s mlékem, jako je například Latte Macchiato nebo Cappuccino. Oba modely můžete snadno ovládat díky aplikacím pro Android i iOS.
 

Vlastní bylinky na pár kliknutí


Rádi byste si vypěstovali vlastní bylinky, zeleninu či jahody, ale když přijde na zalévání, paměť vám příliš neslouží? Nemáte doma prostor na rozdávání a postrádáte balkon či zahradu? Zahradničení se nemusíte vzdát ani tak.

Díky chytrému květináči Click & Grow se do pěstování můžete pustit i v obýváku a bez jakýchkoliv zkušeností. Stačí do něj vložit kazety s připravenými semínky, naplnit nádržku na vodu a připojit ho do zásuvky. O dávkování vody, správné osvětlení i další nezbytnosti se květník postará úplně sám.

Chytrý květináč Click & Grow se třemi kazetami koupíte za 2 990 Kč, květináč se šesti kazetami pak za 4 990 Kč. A pro ještě snadnější pěstování, lepší výsledky a spoustu tipů, jak se proměnit v zahradníka roku, si můžete stáhnout aplikaci pro Android nebo iOS.
 

Získejte SIM za polovic a k tomu kredit až 600 Kč

Nechcete riskovat, že vám při používání spotřebičů dojdou data? Pořiďte si ta od SAZKAmobilu. Nabízí super rychlou síť pro data a pokrytí po celé ČR přičemž data, textovky i volání si můžete pořídit za opravdu výhodné ceny.

Kromě jiného je ale SAZKAmobil známý svými skvělými akcemi, které nabízí jak pro stávající, tak i nové zákazníky. Jestli vlastníte předplacenou SAZKAmobil kartu a jste s námi spokojeni, můžete za doporučení svým přátelům a známým získat kredit až 600 Kč. Detaily proma, které běží až do konce roku, najdete na tomto odkazu.

Svým známým zároveň můžete poradit, aby si předplacenku objednali v samoobsluze na našich stránkách nebo v aplikaci. Díky tomu získají SIMku za polovic a platit nebudou ani za poštovné. Za částku 75 Kč tak dostanou úvodní kredit ve výši 150 Kč. Předplacenku lze objednat na tomto odkazu.

Přečtěte si také