Šťastných 10 přihrálo sázejícímu 2,5 milionu. „Díky výhře začnu podnikat!“

To, že vyhrávají i občasní sázející, dokazuje příběh čtyřicátníka z Čech. Pro tiket si poprvé zašel už před dvaceti lety a od té doby si ho koupí jen příležitostně. Už dříve přitom vyhrál tisíce korun, tentokrát ale k částce přidal pěkné tři nuly. Náš klikař si totiž z jednoho čtvrtečního slosování hry Šťastných 10 odnesl 2 500 000 Kč.

Přečtěte si také: Výhrou ze Šťastných 10 zabezpečí rodinu


Výherní tiket si v osudný den koupil při zastávce u čerpací stanice. A protože si v tu chvíli na velkou výhru vůbec nevěřil, vyrazil mu výsledek dech.
 

Nejdřív nevěřil, že vyhrál

„Výhru jsem si kontroloval přes mobilní aplikaci a tak obrovské číslo, které jsem viděl na displeji, jsem vůbec nečekal. Nejdřív jsem si říkal, že jsem tiket určitě naskenoval špatně, a tak jsem ho zkontroloval asi dvacetkrát. Když se částka na telefonu pořád neměnila, přišel čas na jásot a oslavu,“ smál se během svého vyprávění, když si k nám do budovy Sazky přišel pro výhru.

Od chvíle, co se skvělou zprávu dozvěděl, se muž cítí mnohem šťastnější. Navíc se mu hodně ulevilo. Vyhrané peníze mu totiž pomohou se splácením dluhů a stabilizováním finanční situace.
 

„Výhra mě posune vpřed!“

Kromě úlevy a pocitu štěstí mu vítězství přineslo chuť vykročit kupředu a začít si plnit sny. „V práci momentálně nic měnit nehodlám. Výhra mi ale dodala odvahu začít konečně podnikat. Toužím potom už hodně dlouho a pokud to dobře půjde, třeba časem odejdu z práce. To je však zatím ve hvězdách,“ zasnil se výherce.

O novinku se nejdříve podělil se svou manželkou a poté obvolal nejbližší rodinu. Závisti ani toho, že by na něj jeho blízcí koukali jinak, se prý nebojí. Stejně jako nečeká, že by se on sám nějak změnil.

Jediné, z čeho měl nejdříve strach, byla ztráta tiketu. Proto si ho raději schoval na bezpečné místo ve svém domově. Jaké to bylo, nám však neprozradil.
 

Sázení se nevzdá

„Sázet budu dál, a když vím, že se ze mě díky tiketu může stát milionář, nejspíš si pro něj teď do trafiky budu chodit mnohem častěji než dřív. Kdoví, třeba takhle krásnou částku trefím i podruhé,“ rozloučil se s námi jak jinak než s úsměvem výherce.

A Šťastných 10 může úsměv na tváři vykouzlit i vám - miliony můžete trefit už za pár kaček. Stačí si zajistit vstupenku do některého ze dvou slosování, která probíhají každý den v poledne a večer, a počkat, jestli vám bude štěstěna přát. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také