Přelstili loterii: Tihle sázející si z ní odnesli hned několik výher (I. díl)

Také si říkáte, jak by bylo skvělé odnést si ze slosování nějakou pěknou sumu? Věřte, že výhra v loterii není úplně nesplnitelné přání. Ostatně to dnes a denně potvrzují příběhy šťastných výherců. A pokud budete mít stejnou kliku jako někteří z nich, možná si pro svou odměnu dojdete několikrát.

Přečtěte si také: Přes noc miliardářem? 5 nejvyšších výher, které Češi trefili v Eurojackpotu


Zapomeňte proto na všechny myšlenky, které vám našeptávají, že nikdy vyhrát nemůžete, nebo že podruhé už se na vás štěstí neusměje. Tihle lidé vám dokážou, že jackpot si lze vysloužit i víckrát!
 

Robert Hamilton, 2 výhry

Rok 2014 byl k Robertovi opravdu štědrý a během pouhých tří měsíců mu nadělil hned dvě výhry, každou v hodnotě jednoho milionu amerických dolarů, to znamená v přepočtu a s inflací dvakrát bezmála 27 milionů korun. Zatímco za první výhru si šťastlivec koupil nový dům a zaplatil všechny dluhy, druhou investoval do vysněné motorky.
 

Mary Riedel, 2 výhry

Ve stejném roce se zadařilo také Mary, která si první výhru v hodnotě 50 000 amerických dolarů (1,2 milionu korun) připsala ze soutěže 40th Anniversary Millions. Jako štědrá matka si nenechala ani cent pro sebe a celou částku věnovala dceři.

O pár měsíců později se rozhodla vyzkoušet své štěstí podruhé a při zastávce na benzínce si koupila další los. Setřela si pár dolarů a namísto peněz požádala prodavače o další los. Ten jí vynesl rovných 100 000 dolarů (2,4 milionu korun) a šťastná výherkyně si je okamžitě přidala ke spoření na důchod.
 

Bill Morgan, 2 výhry

Sedmatřicetiletý Bill žil před výhrou v karavanu a pracoval jako řidič náklaďáku. Poté, co přežil čtrnáctiminutovou zástavu srdce, se rozhodl otestovat svou štěstěnu i v loterii. A vítězný tiket mu společně s vyhraným autem nadělil i zájem ze strany místní televize.

Při natáčení reportáže dostal Bill za úkol sehrát své vítězství před kamerou. Vrátil se proto do obchodu, kde si los koupil, a aniž by snad v něco podobného doufal, setřel si přímo před objektivem svou druhou výhru, 250 000 australských dolarů, což je v přepočtu a s inflací asi 7,1 milionu korun.
 

Kenneth J. Stokes, 2 výhry

Poměrně kuriózní příhodu může vyprávět Kenneth, který dvakrát během jediného slosování vyhrál jackpot v hodně 546 000 amerických dolarů, to znamená celkem 25,8 milionu korun. Omylem.

Muž si totiž vsadil na oblíbená čísla své rodiny, zapomněl ale přitom na to, že mu tiket s totožnými čísly věnovali i příbuzní. Za vyhrané peníze zaplatil synovo školné, dceřin leasing a rodinnou dovolenou.

Inspirujte se těmito šťastlivci a kupte si svoji vstupenku do slosování! Dneska večer můžete v Eurojackpotu trefit 1,507 miliardy korun a tiket si zajistíte na tomto odkazu.

Přečtěte si také