Šťastné datum mu přineslo milion korun. Co výherce z Čech napadlo jako první?
V sílu a moc čísel věří lidé po celém světě a v mnohých kulturách jim připisují nejrůznější vlastnosti a význam. Zatímco některé číslice v nich mohou přinášet radost a velké štěstí, jiné podle výkladu doprovází jen smůla a strasti.

Ať už si myslíte, že je na tom troška pravdy, nebo ne, většinu z nás nejspíš alespoň jednou v životě napadlo, že by nám nějaké konkrétní číslo, datum či čas na hodinkách mohly přinést něco dobrého. A pro jednoho z našich výherců se to stalo skutečností. Z loterie Šťastné datum si totiž odnesl jeden milion korun.


Milionářem díky datu

Princip hry je opravdu snadný. Jak název loterie napovídá, vyberete si své datum, zvolíte výši sázky – 50 nebo 100 korun a počet slosování. Pak už zbývá jen čekat, zda se na vás usměje štěstí.

„Nejsem zrovna dvakrát pověrčivý a horoskopy také příliš neřeším, mám ale několik pro mě osobně významných dat, o nichž si myslím, že mi přináší štěstí. A teď se mi to docela potvrdilo,“ vypráví s úsměvem sympatický šedesátník.


Spadl mu kámen ze srdce

Poprvé si muž vsadil už před čtyřiceti lety a loterie se pro něj od té doby stala nedílnou součástí života. Už v minulosti si přišel na pár tisíc korun, milionové výhry se ovšem dočkal až teď. Sázenky si nejčastěji kupuje u čerpací stanice či na poště, pro tu osudovou si přitom výjimečně došel do tabáku.

„Vůbec jsem tomu nemohl uvěřit. Chvíli jsem si dokonce říkal, že to musí být nějaký omyl. Pak mě ale zaplavila vlna štěstí a úlevy. V dnešní době není vůbec nic jisté, a tak se hodí mít nějakou tu rezervu,“ vysvětluje.


Úlevu přinese i vám

S výhrou prý zatím žádné plány nemá, rozhodně se však chystá pozvat své tři děti na dobrou večeři. Víte, co byste si za peníze pořídili vy? V tom případě neváhejte a vsaďte si co nejdříve.

A pokud nemáte své šťastné datum, nezoufejte. V Sazce na vás myslí, a tak dostanete na výběr data hned z celé řady významných událostí! Sázenku si můžete koupit skoro v každé trafice, na poštách, u benzínek a v dalších obchodech, případně online z pohodlí domova na internetu. 

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: EnvatoElements.



 

Přečtěte si také