Šťastná čísla do loterie? Tady je 5 tipů, jak si je vybrat!

Dáváte přednost náhodě, nebo si čísla vybíráte zásadně sami? Tahle otázka provází svět loterie už pěknou řádku let. Výhody mají oba přístupy a každému zkrátka vyhovuje něco jiného. Není ovšem na škodu vyzkoušet jednou za čas obojí.

Přečtěte si také: Sazka kartu má jen měsíc. A už je díky ní bohatší o 100 000 Kč!


Hledáte svoji kombinaci čísel, kterou byste mohli zaškrtávat na tikety do loterie? Tady je celkem pět různých přístupů, které vám s jejich výběrem pomohou.
 

1. Vsaďte na tradici

Číslo 7 se v mnohých západních zemích považuje za to nejšťastnější ze všech. Přeci jen tu máme 7 dní v týdnu, 7 divů světa, 7 kontinentů nebo třeba 7 ctností. Právě proto si sedmičku spojujeme s mnoha významnými věcmi či událostmi.

Jsou ale země, kde to vidí jinak. Zatímco v Rusku nosí štěstí čísla lichá, v Itálii je to 13, v Německu 4, v Číně, Japonsku a ve Vietnamu 8 a ve Španělsku 15. Na taková čísla je ovšem dobré si dát pozor, protože si je vybírá poměrně dost lidí a v případě výhry byste se s nimi museli o peníze dělit.
 

2. Nechte si poradit od horoskopů

Podobně jsou na tom i čísla ta podle horoskopů. Všechna znamení zvěrokruhu, ať už z toho klasického či čínského, mají svá čísla, která by jim měla přinést štěstí, nebo naopak neštěstí. Nezáleží, jak moc na astrologii věříte, jako inspirace mohou posloužit dobře.
 

3. Vyzkoušejte generátory

Generátory náhodných čísel mohou sloužit jako přechodník mezi vlastním výběrem a benevolencí terminálu. Jde o zábavný způsob sázení, které nabízí i Sazka.

Třeba u takové Sportky svá čísla získáte po nahrání oblíbené fotky, s pomocí vašeho data narození, ale i hrou, kdy se strefujete do bláznivých ptáků či vám čísla může doporučit šťastná rybka. Jiné sázení se Sportkou najdete na tomto odkazu.
 

4. Věřte své intuici

Občas je prostě nejlepší věřit sám sobě a jít za svými instinkty. Jsou vám některá čísla bližší než jiná? Nebojte se je při příštím vyplňování tiketu použít. Nemusíte pro to mít žádný konkrétní důvod. Intuice je někdy více než dostačující.
 

5. Nostalgie významných čísel

Každý z nás má nostalgické vazby na nějaká čísla. Může to být první pin k mobilu, čísla na SPZ značce prvního auta, datum narození dítěte či domácího mazlíčka nebo klidně číslo autobusové linky, kterou jste často a rádi jezdili. Veškerá něčím významná čísla si zapište a zkuste z nich poskládat kombinaci, s níž budete spokojeni.

A jakmile ji budete mít hotovou, nezbývá nic jiného než ji uvést v praxi. Posloužit může při příštím dnešním slosování Sportky, kde můžete vyhrát fantastických 136,1 milionu korun. Pro tiket si klikněte online na tento odkaz.

Přečtěte si také