Šťastná čísla do loterie? Máme pro vás 3 rady, jak si je vybrat

Jste v sázení úplní nováčci a při vyplňování tiketu tápete? Nebo jste léta spoléhali na náhodný tip a teď byste to rádi změnili? Pokud nevíte, za jaký konec to celé uchopit a nemáte někde v šuplíku připravená svá šťastná čísla, máme pro vás pár rad.

Přečtěte si také: Dá se zvýšit pravděpodobnost výhry? 6 tipů jak na to


Nebojte, není nutné rozhodovat se jen na základně horoskopů a významu čísel podle numerologie. Některé způsoby mohou být i dost zábavné.
 

Věřte statistikám

Statistika podle nás rozhodně není nudná. Hlavně, když vám může obohatit konto o milionové částky. Sledovat se ji tedy vyplatí u jednotlivých loterií, kde ukazuje, jakým číslům je dobré se vyhnout a na jaké vám sázka může vyjít.

V prvním tahu Eurojackpotu nosí štěstí číslo 20, ve druhém 9. Méně se objevuje číslo 48 v tahu prvním, 2 pak ve druhém.

Ve Sportce z prvního osudí nejčastěji padá číslo 20, z druhého číslo 9. Nejméně bývají k vidění 47 a 43. Máte rádi Šťastných 10? Zkuste si vsadit na číslo 18.
 

Rozhlédněte se

Každý den vídáme nespočet různých čísel. Na silnici, hodinách, u příchozích hovorů, při čtení knih a sledování televize. Jestli vás nějaké zaujme či na něj narazíte opakovaně, využijte toho! 

Z výběru čísel si tak můžete udělat vlastní hru, případně do tipování zapojit i své okolí.
 

Využijte generátory

Generátory čísel mohou v principu připomínat terminál, poslední slovo je u nich ovšem vaše. Vyzkoušet můžete vícestrannou kostku či některý z mnoha online generátorů, my ale doporučujeme ty naše, je s nimi totiž opravdu zábava.

Pro tři nejoblíbenější loterie – Sportku, Šťastných 10 a Eurojackpot – jsme si v sekci Sázejte jinak připravili minihry, s nimiž čísla najdete zatímco v sobě probudíte dětskou hravost. Jaká čísla vám ve Sportce vybere třeba Šťastná rybka?
 

Pusťte se do akce

Ať už máte ověřená šťastná čísla či chcete zkusit úplně nová, bez zakoupeného tiketu to nepůjde. Vyzvedněte si ten svůj na jakékoliv prodejně s nabídkou Sazky, na internetu nebo v naší aplikaci. Díky ní budete mít všechny své oblíbené hry pořád po ruce.

A my držíme palce, ať jste to právě vy, komu to co nejdřív vyjde.
 

Přečtěte si také