Signály, které vám ukáží blížící se bohatství

Možná je jen nevidíte, ale vesmír se opravdu hodně snaží vás zatahat za uši, abyste si přicházejícího bohatství konečně všimli. Pozorně se dívejte kolem sebe, až na nějaký narazíte, nezapomeňte si vsadit. 

1. Stále kolem sebe vidíte číslo 8

Číslo 8 s sebou už historicky nese nádech štěstí, což vás, fanoušky šťastného čísla 7, zřejmě překvapí. Například v mandarínštině nebo kantonštině je to nejšťastnější číslo a jednoznačně je spojováno s velkým jměním. Pokud kolem sebe vidíte často číslo 8, možná aspirujete rovnou na jackpot.
 

Přečtěte si také: „Musel jsem si dát panáka,” říká výherce skoro 24 milionů ze Sportky


Dívejte se kolem sebe, na čísla domů, na telefonní čísla, na SPZ aut, čísla autobusů a tramvají, na hodiny a tak dále, až se vám nápadně často bude objevovat všude číslo 8, běžte štěstí naproti, třeba k terminálu Sazky.
 

2. Peníze získáte v konkrétní den

Pokud získáte peníze ve správném postavení Měsíce, můžete s radostí očekávat, že k vám přiteče mnohem víc během následujících týdnů a měsíců, tvrdí to Feng Shui. Získáním peněz je myšleno například, že vyhrajete menší částku, dostanete zpátky obnos, který jste půjčili, nebo peníze dostanete darem.

Funguje to prý tehdy, přihodí-li se vám podobná situace, když se Měsíc přesune do fáze úplňku a novoluní, tedy je vidět buď celý nebo není vidět žádná jeho část. Pokud se vám v noci zdá, že vyhráváte, zkuste se ve snu mrknout na měsíc, třeba se tam skrývá signál, že přišel váš čas kasírovat jackpot. Až si půjdete pro vyhranou pětistovku k terminálu, nezapomeňte se podívat večer na oblohu.
 

3. Čekáte potomka

Podle starodávného čínského přísloví s sebou těhotné ženy přinášejí štěstí, protože přeci to největší štěstí nosí uvnitř. Pokud budete stát frontu na Sportku za těhotnou ženou, rozhodně toho využijte a při sázení nezůstávejte při zdi. Máte-li těhotnou ženu v rodině nebo v práci, může na vás část svého štěstí taky přenést.
 

4. V domě se vám objevuje hmyz

Rozhodně nechceme mít plný byt štěnic nebo pavouků, ale podle tradice v Trinidadu je hnědý hmyz v domě jasným signálem, že se blíží vysněné bohatství. V Číně mívají lidé doma cvrčky v krabičkách, aby si tak zajistili finanční stabilitu.

Stejně fungují i tmavě zbarvení motýli, kteří mohou také znamenat povýšení v zaměstnání. Až se vám tedy domů zatoulá brouček, nezlobte se a běžte si raději vsadit.
 

5. Vidíte bublinky v kávě

Možná vám to přijde zvláštní, ale podle jedné pověry může káva opravdu symbolizovat peníze. V zásadě stačí na jejím povrchu zahlédnout pár bublinek.

Příště, než do sebe rychle kávu hodíte, si jí raději pořádně prohlédněte. Kanaďani zase věří, že pokud bublinky z kávy naberete na lžičku, aniž byste je zničili, je to jasný symbol přicházejícího jmění.
 

6. Máte kolem sebe hodně mincí

Povaluje se vám doma hodně kovových mincí? Tak máte velkou šanci, že si k sobě přivoláte mnohem větší částku. Nejlepší je mít nějakou sklenici v kuchyni, kam můžete přebytečné drobáky házet, alespoň podle Feng Shui peníze přitahují peníze. Podle ruského přísloví funguje mít drobné poházené leckde, zkrátka je povalujte kdekoliv, v taškách, kapsách, skříňkách. Zkuste to.
 

7. Když vás po….. pták

Kdo to zažil, jistě rozumí, že nejde o nic příjemného. Pokud se ptáček rozhodne jaksi vykonat potřebu přímo nad vámi, je to k vzteku.

Až budete příště lovit z vlasů ptačí výkaly, dívejte se na to pozitivně. Znamená to totiž, že v blízké budoucnosti na vás čeká spousta peněz.
 

8. V pavoučí síti vidíte své iniciály

Prohlížíte si někdy pavučiny? Nebo je rovnou smetete a nijak se tím nezabýváte? Příště si je raději před zásahem koštětem pořádně omrkněte, ať se nepřipravíte o signál štěstí. Pokud totiž spatříte v pavoukem vyrobené síti vaše iniciály, je to jasné znamení, že se vám bude štěstí lepit na paty, ať už sníte o penězích, úspěchu nebo o něčem jiném.

Jak je vidno, signálů, že se k vám blíží štěstí, je nepočítaně. Kolik jste jich v posledním týdnu potkali vy? Věříme, že minimálně pár mincí se najde i ve vašem bytě nebo domě, což lze chytře využít a vsadit si třeba Sportku. Dneska večer se bude hrát o fantastických 150,7 milionu korun a svůj tiket si navíc můžete pořídit pohodlně online na tomto odkazu. Držíme palce!

Přečtěte si také