PREVIEW - 1. kolo anglické Premier League
Ostrvní fotbal je zpět! Nová sezóna té nejlepší ligové soutěže začíná již dnes. Přečti si oár vět ke každému utkání a nech se inspirovat pro tvou sázku!

Liverpool vs. Norwich
V úvodním kole nového ročníku Premier League se spolu v pátek na Anfield Road střetnou Liverpool a Norwich. Hostující Norwich je nováčkem ligy, domácí jsou vícemistrem loňského ročníku. Domácí se budou chtít opřít o svého loňského nejlepšího střelce, jímž byl Mohamed Salah, u hostů by měl roli opory plnit Teemu Pukki. U SazkaBET si na utkání Liverpool vs. Norwich, stejně jako na všechna další utkání, která nabízí Premier League, můžete vsadit jak před zápasem, tak i v jeho průběhu v rámci LIVE nabídky.

West Ham vs. Manchester City
Na úvod nové sezóny Premier League zavítají v sobotu ve 13:30 City na hřiště West Hamu. Utká se desátý tým loňského ročníku s úřadujícím mistrem. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů ze City 1:0. Felipe Anderson bude určitě i v tomto zápase oporou domácího West Hamu, na straně City bude pilířem zřejmě Sergio Leonel Agüero. Na zápas West Ham vs. City v rámci Premier League si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě.

Watford vs. Brighton
První zápas nového ročníku Premier League čeká Watford, který doma na Vicarage Road vyzve Brighton. Hostující Brighton skončil vloni sedmnáctý, domácí jsou jedenáctým mužstvem loňského ročníku. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 0:0. Gerard Deulofeu bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Watfordu, na straně Brightonu bude pilířem zřejmě Glenn Murray. Na zápas Watford vs. Brighton v rámci Premier League si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě.

Bournemouth vs. Sheffield United
Na úvod nové sezóny Premier League zavítá v sobotu v 16:00 Sheffield na hřiště Bournemouthu. Utká se čtrnáctý tým loňského ročníku s nováčkem ligy. Callum Wilson bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Bournemouthu, na straně Sheffieldu bude pilířem zřejmě Billy Sharp. Vsaďte si na zápas Bournemouth vs. Sheffield u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Burnley vs. Southampton
V prvním kole Premier League se domácí Burnley představí v sobotu fanouškům utkáním proti Southamptonu. Utká se patnáctý tým loňského ročníku se šestnáctým mužstvem loňského ročníku. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Burnley, skončil zápas nerozhodně 1:1. Domácí se budou chtít opřít o svého loňského nejlepšího střelce, jímž byl Ashley Barnes, u hostů by měl roli opory plnit Danny Ings. U SazkaBET si na utkání Burnley vs. Southampton, stejně jako na všechna další utkání, která nabízí Premier League, můžete vsadit jak před zápasem, tak i v jeho průběhu v rámci LIVE nabídky.

Crystal Palace vs. Everton
První zápas nového ročníku Premier League čeká Crystal Palace, které doma v Selhurst Parku vyzve Everton. Utká se dvanáctý tým loňského ročníku s osmým mužstvem loňského ročníku. Minulé měření sil na hřišti v Selhurst Parku skončilo remízou 0:0. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec de Andrade Richarlison, pro domácí bude tahounem zřejmě Luka Milivojevic. Na zápas Crystal Palace vs. Everton v rámci Premier League si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě u live streamu tohoto zápasu.

Tottenham vs. Aston Villa
Premier League má na programu první kolo, Tottenham do ní vstoupí v sobotu 10.08.2019 v 18:30, kdy hostí Aston Villu. Utká se čtvrtý tým loňského ročníku s nováčkem ligy. Harry Kane bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Tottenhamu, na straně Aston Villy bude pilířem zřejmě Jonathan Kodjia. U SazkaBET si na utkání Tottenham vs. Aston Villa, stejně jako na všechna další utkání, která nabízí Premier League, můžete vsadit jak před zápasem, tak i v jeho průběhu v rámci LIVE nabídky.

Leicester vs. Wolverhampton Wanderers
Na úvod nové sezóny Premier League zavítá v neděli v 15:00 Wolverhampton na hřiště Leicesteru. Svěřenci domácího trenéra Brendana Rodgerse jsou devátým mužstvem loňského ročníku, hostující Wolverhampton skončil sedmý. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Wolverhamptonu 4:3. Jamie Vardy bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Leicesteru, na straně Wolverhamptonu bude pilířem zřejmě Raul Alonso Jimenez. U SazkaBET si na utkání Leicester vs. Wolverhampton, stejně jako na všechna další utkání, která nabízí Premier League, můžete vsadit jak před zápasem, tak i v jeho průběhu v rámci LIVE nabídky.

Newcastle vs. Arsenal
V prvním kole Premier League se domácí Newcastle představí v neděli fanouškům utkáním proti Arsenalu. V tomto utkání se střetne třináctý tým loňského ročníku s pátým mužstvem loňského ročníku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Arsenalu 2:0. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec Pierre-Emeric Aubameyang, pro domácí bude tahounem zřejmě Fabian Schär. Vsaďte si na zápas Newcastle vs. Arsenal u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Manchester United vs. Chelsea
První zápas nového ročníku Premier League čeká United, který doma na Old Traffordu vyzve Chelsea. Svěřenci domácího trenéra Ole-Gunnara Solskjæra jsou šestým mužstvem loňského ročníku, hostující Chelsea skončila třetí. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu United, skončil zápas nerozhodně 1:1. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec Olivier Giroud, pro domácí bude tahounem zřejmě Paul Pogba. Na zápas United vs. Chelsea v rámci Premier League si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě.

Přečtěte si také