SAZKAmobil dává 10 GB ke každé nové SIM a prodlužuje slevy na datové balíčky

Odměny má každý rád. Nezáleží ani na tom, zda se jedná o bonbon, čokoládu či květinu za dobře odvedenou práci, nebo třeba o něco hodnotnějšího. Dáreček prostě vždy potěší.

Přečtěte si také: Mějte svoji zahradu či balkón v malíku díky těmto aplikacím


I proto se největší tuzemský virtuální mobilní operátor SAZKAmobil rozhodl odměnit 10 GB dat zdarma každého, kdo si do 30. 6. 2023 koupí a do dvou dnů aktivuje jeho předplacenou SIM kartu. A odměna pro stávající zákazníky? Prodloužení narozeninové slevové akce na velké datové balíčky. 
 

Lákavé slevy na data

Až 30 % ceny za mobilní data mohou v květnu a červnu ušetřit zákazníci virtuálního operátora SAZKAmobil. Ten se totiž rozhodl rozdávat odměny a potěšit tím své zákazníky, nové i ty stávající. 

„Na následující dva měsíce jsme pro zákazníky připravili extra porci dat zdarma při pořízení nové předplacenky. Datový balíček 10 GB, který je možné čerpat v průběhu jednoho měsíce od jeho aktivace. SIM karty zakoupené v poslední den akce, tedy. 30. 6. 2023, je nutné aktivovat nejpozději do 2. 7. 2023,“ říká ředitel SAZKAmobilu Jan Schmiedhammer.
 

Jak na získání odměny?

S 10 GB dat už se dá užít pořádná porce zábavy – sledování filmů a videí nebo třeba online hraní, i když zrovna nejste na wi-fi. Zkoušeli jste například už některou z online SAZKA her? Pokud ne, právě teď je jedinečná příležitost. 

Ale zpět k odměně za novou SIM kartu. Získat 10 GB dat zdarma snad nebylo nikdy jednodušší. Jak tedy na to?
 
  1. Kupte si novou předplacenou SIM kartu SAZKAmobil v období od 1. 5. do 30. 6. 2023.
  2. Nejpozději do 2 kalendářních dnů od nákupu ji aktivujte (v případě online nákupu do 2 dnů od doručení). Aktivaci provedete velmi jednoduše tím, že někomu zavoláte nebo vyzkoušíte jinou ze služeb SAZKAmobilu.
  3. Posledním krokem je nejpozději do 2 kalendářních dnů od aktivace SIM karty odeslat SMS na číslo 8866 ve tvaru „D11“.

Snadné, že? Teď už jen zbývá si SIM kartu od SAZKAmobilu pořídit. To je možné jak z pohodlí domova online, tak i na jednom z více jak 7500 prodejních míst s terminálem SAZKY. 
 

Narozeninové slevy pokračují

Ti, kteří už služby největšího virtuálního operátora v ČR využívají, ale také nemusí smutnit. Slevy na vybrané datové balíčky, které SAZKAmobil svým zákazníkům představil už v březnu jako narozeninový dárek k oslavě devíti let na českém trhu, se prodlužují. 5 GB, 10 GB nebo 50 GB dat je tedy možné si i nadále, až do konce června 2023 pořídit za akční ceny. Aktivace je opět velmi jednoduchá. Můžete ji provést:
 
  • v mobilní aplikaci, 
  • v online samoobsluze, 
  • na zákaznické lince
  • nebo přes SMS kód. 

Sleva na vybrané datové balíčky
 
  • 5 GB dat za 240 Kč místo 350 Kč
  • 10 GB dat za 340 Kč místo 450 Kč
  • 50 GB dat za 800 Kč místo 850 Kč


SAZKAmobil šetří, odměňuje a rozdává výhry

SAZKAmobil funguje na českém trhu mobilních operátorů již desátým rokem. „Po celou dobu pomáháme našim zákazníkům šetřit za volání i datové služby. Naše tarify a služby neustále vylepšujeme tak, aby odpovídaly rostoucím nárokům našich zákazníků. Jako první z virtuálních operátorů jsme nabídli přístup k síti 5G bez omezení a jsme jediným operátorem, u kterého mají zákazníci možnost zajímavých výher,“ uzavírá ředitel SAZKAmobilu.

Váháte ještě, zda si SIM kartu od SAZKAmobilu pořídit? Třeba vás přesvědčí i to, že je SAZKAmobil jediný operátor, který dokáže proměnit vaše mobilní číslo ve šťastné. 

Znáte už SAZKAmobil šanci? I při tak obyčejné a nudné činnosti, jako je dobíjení kreditu nebo placení vyúčtování, si totiž velmi jednoduše můžete vsadit a poškádlit paní Štěstěnu. Každé první pondělí v měsíci se hraje o minimální Jackpot 250 000 Kč. Jeho aktuální výše je 510 000 Kč!

Přečtěte si také