Sazka v uplynulém týdnu vytvořila 9 nových milionářů. Sázející z Plzeňska trefil přes 36 milionů

1,4 milionu, 1,7 milionu, ale také přes 2 miliony, bezmála 5 milionů, 7,5 milionu i fantastických 36,5 milionu. To jsou statistiky výher z uplynulého týdne, které trefili sázející Sportky. Nejvíc špuntů létalo zcela jistě na Plzeňsku, radovali se ale výherci po celé republice.

Přečtěte si také: Obří radost na Olomoucku! Sportka sázejícímu nadělila 53,6 milionu korun!


Když si sázející z Plzeňského kraje kráčel pro svoji vstupenku do slosování Sportky, nejspíš si jen říkal, že vyzkouší, jestli je mu štěstěna nakloněna. Asi v té chvíli trochu pospíchal, a tak plný tiket zaplnil náhodnými čísly a nezapomněl na Šanci.
 

Částce na displeji se asi nestačil divit

To se mu víc než královsky vyplatilo ve slosování, které připadlo na státní svátek ve středu 17. listopadu. Zhruba kolem osmé hodiny večerní bylo jasné, že si bude moct splnit nejeden sen. Šťastlivci se povedlo trefit jackpot prvního tahu, a tak se asi při kontrole tiketu nestačil divit.

Displej telefonu mu totiž ukázal částku 36 526 715 korun. Sázející si teď možná koupí nový dům s bazénem i saunou, luxusní auto anebo třeba apartmán přímo u sjezdovky. Jisté ale je, že mu určitě neudělala radost částka, kterou musí povinně poslat do státního rozpočtu, jde o bezmála 5,5 milionu korun.
 

Šťastný týden?

Velmi úspěšné bylo také slosování Sportky, které se konalo v neděli 21. listopadu. Druhý tah ten den přihrál sázejícímu jackpot ve výši 7 468 196 Kč. Jaký byl výhercův trik? Přes internet si vsadil plný tiket náhodných čísel včetně Šance.

Třetí nejvyšší výhra uplynulých sedmi dní míří do Jihomoravského kraje. Na počátku byla plná sázenka Sportky s náhodnými čísly i doplňkovkou. Jedna z kombinací, kterou vybral terminál, se už brzy po vsazení proměnila na částku 4 929 929 Kč.
 

Štědrý Eurojackpot

V pátek 19. listopadu naděloval pro změnu Eurojackpot. Do Olomouckého a Pardubického kraje poslala evropská loterie shodně vysokou výhru ve výši 2 443 029 Kč. Na Olomoucku šlo o plný tiket náhodných čísel, na Pardubicku k milionové výhře vedla vlastní čísla. Jisté také je, že oba sázející trefili krásnou výhru ve třetím pořadí.

Sportka nadělovala i ve středu 22. 11. Plný tiket s náhodným tipem spolu se Šancí přinesl do Jihomoravského kraje 2 256 449 Kč. Zbývají dva sázející, kteří 17. 11. získali 1 711 867 Kč. Výhra druhého pořadí druhého tahu udělala milionovou radost sázejícím na Vysočině a v Jihočeském kraji.
 

Zahrajte si dnes ve Sportce o 211 milionů a Ford Puma k tomu

V roce 2021 evidujeme celkem 191 milionářů. Celková částka pro milionáře činí 1 289 164 827 Kč,  z toho ve Sportce (se Šancí) 142 milionářů s celkovou částkou 952 515 559 Kč.

Chcete se do milionářského spolku také připojit? Dneska večer máte skvělou šanci. Naším tipem je Sportka, kde se v Superjackpotu nashromáždilo už 211,1 milionu korun. Co víc: na Černý pátek jsme si přichystali také lov na Pumu od Fordu. Výbavou nadupané kompaktní SUV je garantovanou mimořádnou prémií pro jednoho majitele plného tiketu.

Klikněte si pro ten svůj na tento odkaz.

Přečtěte si také