Ulovte si na Černý pátek ve Sportce Pumu od Fordu

Trvalo to sice pár let, ale svátek pro všechny milovníky výhodných nákupů s názvem Černý pátek už se velmi dobře zabydlel i v České republice. A my v Sazce jsme se ho tentokrát rozhodli oslavit opravdu stylově. Díky pátečnímu slosování Sportky bude jeden sázející už brzy jezdit ve Fordu Puma.

Přečtěte si také: Ukrytý tiket v knize přinesl na Vysočinu přes 14 milionů


Ozdobou bude jak pro každou ženu, která miluje styl, tak i pro každého muže, který má rád rychlost a dynamickou jízdu. Řeč je o zbrusu novém Fordu Puma, který je garantovanou mimořádnou prémií slosování Sportky na zítřejší Černý pátek.
 

Místo třídvéřáku kompaktní SUV

Evropská divize automobilky Ford začala model s označením Puma vyrábět už v roce 1997 a poslední vůz první generace sjel z pásu v roce 2002. S tehdejším malým třídvéřovým sporťáčkem toho ale nová Puma tolik společného nemá.

I když jde o kompaktní vůz, patří do kategorie malých SUV. Nabízí motor EcoBoost, který si opravdu užijete. Díky tomu, že pomáhá akceleraci auta, si vychutnáte dynamický styl jízdy. A vaším spojencem v bezpečnosti je také do posledního detailu promyšlený podvozek, který skvěle sedí na povrchu vozovky.
 

Spousta místa v autě i kufru

Ford Puma je menší než mnoho jeho konkurentů z kategorie, i tak uvnitř auta najdete dost prostoru. Místo pro nohy stačí i na zadních sedadlech a pohodlí si samozřejmě užijí také cestující a řidič v první řadě. Přední sedadla jsou navíc vybavena masážní bederní opěrkou, a tak už nebude problém ani jízda na dlouhé vzdálenosti.

Automobil vás ale také nadchne velikostí kufru. Maximální objem 456 litrů budete u konkurence hledat těžko. V úložném prostoru najdete také vychytávku s názvem MegaBox, což je box uložený v prohlubni. Převážet třeba pokojovky se tak z noční můry promění na úplnou hračku.
 

Nadstandardně štědrá výbava

Výrobce nešetřil ani na skvělé výbavě. Nechybí tempomat, zadní parkovací senzory, manuální klimatizace, sedmnáctipalcová litá kola, integrovaná navigace s hlasovým ovládáním, wi-fi hotspot, bezdrátové nabíjení telefonu, automatické přepínání dálkových světel, rozpoznávání dopravních značek anebo aktivní systém hlídání jízdy v pruzích.

Také si teď říkáte, že byste téhle černé Pumě už brzy rádi říkali „Můj nový domácí mazlík“? Není nic jednoduššího, než si na zítřejší slosování vsadit plný tiket Sportky včetně Šance. A skvělá zpráva na závěr je, že kromě Fordu Puma si na Černý pátek můžete ulovit ještě 211,1 milionu korun.

Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také