Sazka v roce 2020: podívejte se, kde padaly miliony nejčastěji a vyhrajte nový iPhone 12!

Sazka loni rozdávala každý den desítky tisíc výher a hned 155 z nich bylo minimálně milionových. Podívejte se i na další podrobné statistiky, a když odpovíte na tři jednoduché otázky, můžete se už brzy stát majitelem iPhonu 12.

Přečtěte si také: Sazka loni vyplatila 54 milionů výher, dařilo se hlavně na internetu


Rekordmanem se v roce 2020 stal muž z Ústecka, který ve Sportce trefil rovnou 192 milionů. Muž si tiket koupil na služební cestě, na níž zamířil do Prahy. A už ten den večer asi zažil obrovský šok, když zjistil, že je bohatší o 192 024 360 Kč.
 

Cesta za prací i na prázdniny

Radovala se ale také mladá studentka, která o prázdninách přijela ze zahraničí za svými rodiči do Středočeského kraje. Tiket Sportky vlastních čísel jí nadělil 94 482 383 Kč a pikantní je, že se o výhře dozvěděla až o mnoho dní později díky telefonátu od svého tatínka.


Podívejte se na milionářské statistiky za rok 2020 a hrajte o iPhone


Výherců ale bylo samozřejmě mnohem víc - Sazka každý den vyplatila okolo 150 tisíc výher v celkové částce 8,1 miliardy korun. Jak už bylo řečeno, víc než milion korun si odneslo 155 sázejících, částku v rozmezí 100 tisíc až 999 tisíc získalo dalších 889 výherců.
 

Nejvíc se dařilo ve Sportce, nejmíň na Vysočině

Na nové milionáře byla nejštědřejší Sportka spolu s doplňkovkou Šance, která rozdala hned 95 milionových výher v celkové částce přes 1 miliardu. 34 nových loterních milionářů vzniklo díky Eurojackpotu a Extra 6. Hra Šťastných 10 a Šance milion mají na kontě celkem 22 nových milionářů.

A jak je to s počty loterních milionářů podle jednotlivých krajů? Na prvním místě je Středočeský kraj, kde jich v uplynulém roce přibylo hned 30. Těsně na druhém místě se drží sázející z internetu, těch bylo 28. Nejméně se naopak dařilo na Vysočině, kde přibyli jen 2 noví milionáři.

Podívejte se i na další podrobné statistiky na tomto odkazu, kde také najdete soutěž o nový iPhone. Abyste do ní byli zařazeni, stačí odpovědět na tři jednoduché otázky, na které najdete odpovědi právě na uvedené stránce. A jednu nápovědu najdete dokonce v tomto článku. Soutěžit můžete až do půlnoci 31. ledna 2021.

A my držíme palce, ať jste to právě vy, kdo krásný nový iPhone v modré barvě vyhraje!

Přečtěte si také