Sazka kartu má jen měsíc. A už je díky ní bohatší o 100 000 Kč!

Pro další výhru ze soutěže Sazka Klubu s názvem Kolo štěstí si přijel čtyřicátník z Jihočeského kraje. Ten zpočátku vůbec nechtěl věřit, že opravdu vyhrál, přesvědčil ho až druhý telefon, kdy jsme s ním dohadovali detaily převzetí peněz.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu ze Sazka Klubu dá peníze svým dětem 


Při návštěvě Sazky nám sympaťák prozradil, že sází pravidelně už zhruba dvě desítky let. Nejradši má Sportku, na kterou si dříve pravidelně podával tiket jak na středeční, tak i na nedělní slosování. To se změnilo letos na podzim, kdy přibyl pravidelný páteční tah. Od té doby tak muž pravidelně využívá i třetí šanci v týdnu, jak se stát loterním milionářem.
 

Zatočil si jen párkrát a už je bohatší o 100 tisíc

Kartu Sazka Klubu má ale teprve pár týdnů, pořídil si ji v oblíbené trafice zhruba měsíc předtím, než vyhrál hlavní měsíční výhru Kola štěstí. Dařilo se mu ale i předtím, na Kole si vytočil hned několik peněžitých výher. Ty pro něj byly milým příspěvkem na jeho oblíbenou Sportku.

Když jsme se výherce zeptali, jak 100 tisíc z Kola štěstí využije, moc nás potěšila jeho uvědomělost. „Celou částku si uložím na účet a budu ji mít jako železnou rezervu,“ prohlásil šťastlivec. „Je teď taková zvláštní doba, člověk neví, co přijde, a tak se mi zvětšení úspor zdá jako nejrozumnější věc, jakou se 100 tisíci z Kola štěstí můžu udělat.“

Ještě předtím, než se s námi muž z jihu Čech rozloučil, nám prozradil, že sázet ani hrát Kolo štěstí rozhodně nepřestane. A my mu přejeme, aby si i dál vytáčel spoustu krásných výher.
 

Vytočte si 100 000 Kč na Kole štěstí i vy!

Soutěž o krásné ceny s Kolem štěstí Sazka Klubu pokračuje i v lednu. Kromě příspěvku na tikety nebo stírací losy si tento měsíc můžete opět vytočit 100 000 Kč.

Proto svoji Sazka kartu určitě použijte pokaždé, když míříte do trafiky třeba pro Sportku nebo Mega Rentiéra. Čím častěji budete Kolem štěstí točit, tím větší šanci na výhru máte.

Ještě nejste v Sazka Klubu? Členství si můžete pohodlně zřídit na kterémkoliv z mnoha tisíc prodejních míst s terminálem Sazky. To nejbližší najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také