SAZKA reportér: Kdyby Vanesa Nováková vyhrála, stala by se hoteliérkou na Bali

Studené zimy by se staly minulostí pro asistentku fotografa Vanesu Novákovou, která se momentálně stará o své prvorozené dítě. Kdyby vyhrála pár milionů, s rodinou by si sbalila kufry a začala by podnikat na ostrově Bali v Indonésii, kde léto nikdy nekončí.
 

Přečtěte si také: Mladá sázkařka si díky Sportce pořídí vlastní bydlení

Mladou maminku Vanesu Novákovou jsme zastihli v ateliéru, kde pracuje jako asistentka fotografa. „Fotíme hlavně rodinné portréty, a to jak ve studiu, tak i venku,” prozradila nám na úvod. 

„Často vyrážíme i na svatby a plesy, mně ale nejvíc baví práce s rodinami s malými dětmi, nejen proto, že jsem se před nedávnem sama stala maminkou.”
 

Losy, na které se vyhrává? Černá perla a Rentiér

inp_600x500.jpg


Vanesu Novákovou její práce baví, i tak se ale sem tam ráda zasní. A právě proto sází a kupuje stírací losy. „S přítelem jsme si v poslední době oblíbili hlavně Černou perlu a Rentiéra, možná i proto, že celkem často vyhráváme,” říká Vanesa. Výjimkou není, že pod fólií najdou pár stokorun, před nedávnem to dokonce byly dvě tisícovky.

Pokud je vysoký jackpot nebo se losuje zajímavá doplňkovka, vsadí si mladá maminka také Sportku. S odpovědí na otázku, za co by milionovou výhru utratila, pak neváhá ani minutu.
 

Výhra by Vanese pomohla s podnikáním na Bali

„S přítelem rádi cestujeme, takže kdybychom vyhráli pár milionů, sbalili bychom si všechno důležité a odjeli někam za teplem. Nejspíš by to byl ostrov Bali v Indickém oceánu,” přibližuje svůj sen Vanesa Nováková. 

„Nejprve bychom chtěli poznat místní kulturu a samozřejmě gastronomii, jídlo nás oba moc baví. Postupem času bychom si třeba koupili nějaký menší hotýlek a starali se v něm o turisty,” zasní se na závěr Vanesa Nováková.

Stírací losy Černá perla a Rentiér patří mezi nejoblíbenější. Víte ale, že si je můžete také setřít online? Třeba s eLosem Super rentiér se hraje až o 6 milionů a setřít ho navíc můžete pohodlně ze svého gauče na tomto odkazu.

Přečtěte si také