Své jméno viděl na webu Sazka klubu, teprve pak své výhře 100 tisíc korun pan Miroslav uvěřil
V loteriích zkouší své štěstí již více než 30 let a losy si kupuje od dob Tutovky, tedy zhruba 20 let. Za tu dobu ale nikdy nevyhrál větší finanční obnos. To se ale 20. prosince 2023 změnilo. Díky tomu, že je pan Miroslav zhruba rok a půl členem Sazka klubu, vytočil si v Kole štěstí účast ve slosování o pětkrát 100 000 korun. A neskončilo to jen účastí ve slosování. Šťastlivec z Havířova byl vylosován a 100 tisíc vyhrál.


Přečtěte si také: „Je to sakra dobrá zpráva!“ reagoval na informaci o výhře 100 000 Kč pan Milan


Byl právě na nákupu dárků pro dceru, když mu zazvonil telefon. Zvedl to a po chvilce slyšel operátora Sazky, jak mu oznamuje, že vyhrál 100 tisíc korun. Překvapený pan Miroslav upustil dárky na zem a nemohl uvěřit tomu, co slyšel. Když dorazil domů, volal ještě zpět do Sazky, aby si informaci o výhře ověřil.
 
„Podívali jsme se i na webové stránky Sazka klubu, kde bylo moje jméno uveřejněno,“ vypráví pan Miroslav s tím, že až poté svému štěstí opravdu uvěřil. Křestní jména výherců ve slosování Kola štěstí, jsou vždy spolu s informací, z jakého kraje výherce pochází a s datem losování, uveřejněny na hlavní stránce webu Sazka klubu.
 

Návštěva Prahy se štěstím 

Do budovy společnosti Sazky na pražské Bořislavce přijel pan Miroslav za doprovodu svého kamaráda vlakem. A cesta to byla trochu adrenalinová, skoro tak, jako když sledujete losování loterie a čekáte, jestli padnou právě vaše čísla. Soupravě se totiž porouchala lokomotiva. „Měli jsme strach, že přijedeme pozdě. Naštěstí to ale za deset minut opravili a na naší čtyřhodinové cestě jsme tak mohli pokračovat,“ vypráví výherce.
 
A co by to byl za výlet do Prahy bez zastávky na jedno oslavné pivo v nějakém dobrém podniku. To si samozřejmě pánové nemohli nechat ujít. I když výhru si pan Miroslav užije ještě jinak. Plánuje totiž udělat opravdu velkou oslavu, neboť za pár dní mu bude 70 let. „Sazka klub mi nadělil opravdu krásný dárek,“ říká.


Sazce je věrný přes 30 let

Ačkoli je pan Miroslav stálým zákazníkem Sazky už více než 30 let, žlutou kartu Sazka klubu má pouze rok a půl. „Zatím jsem si nikdy nevytočil žádnou z peněžních odměn, vždy jen účast v dalších losováních,“ vypráví. Sazka kartu používá vždy, když si jde vsadit. Sportku hraje pouze ve středu a vždy jen náhodný tip. Ačkoli sází opravdu dlouhá léta, tak jeho nevyšší výhra byla jen 640 korun.
 
V oblibě má pan Miroslav také losy, které si kupuje pravidelně každý týden už dvacet let od doby Tutovky. Na každém losu prý vždy nějakou výhru najde. Na losu Super Cash za 100 korun například vyhrál 1 000 korun. Takové má štěstí. Losy i tikety do loterie si vždy kupuje jen na prodejnách a Kolo štěstí točí v chytrém telefonu vždy v ten samý den. A svou strategii prý nehodlá měnit.
 

Máte už svou Sazka kartu?

Chcete také roztočil Kolo štěstí od Sazky a mít možnost vyhrát extra odměny? Pak není nic jednoduššího než se zaregistrovat do Sazka klubu a žlutou Sazka kartu začít pravidelně používat. Při každém nákupu tiketu do loterie nebo stíracího losu získáte vždy možnost roztočit Kolo štěstí a vytočit si peněžní i nepeněžní ceny. Zkusíte to?
 

Přečtěte si také