PREVIEW - 4. kolo španělské La Ligy

Mallorca vs. Bilbao
Mallorca přivítá v pátek ve 21:00 v rámci 4. kola Španělské LaLigy na Iberostar Stadium Bilbao. Svěřenci domácího trenéra Vicenta Morena si v prvních třech kolech připsali tři body a jsou na čtrnácté pozici v tabulce, hosté získali sedm bodů a po úvodních třech kolech jsou na druhé příčce tabulky. Malorce se v posledním ligovém kole proti Valencii nedařilo, když ztratila tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Bilbao naopak získalo maximum bodů se San Sebastianem. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Daniel Rodríguez. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních dvakrát Raúl García. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek.

Real Madrid vs. Levante
Ve čtvrtém kole Španělské LaLigy se spolu v sobotu na Estadio Santiago Bernabéu od 13:00 utkají Real a Levante. Domácí Real v prvních třech zápasech uhrál pět bodů a aktuálně je na páté příčce ligové tabulky, hosté získali šest bodů a drží čtvrtou pozici. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Realu 1:2. Realu se v posledním ligovém kole proti Villarrealu ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body, jde již o druhou remízu v řadě. Hostující Levante naopak získalo maximum bodů s Valladolidem, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Z hráčů v dresu hostujícího Levante se v prvních třech zápasech prosadil dvakrát Marti Roger. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy dvěma brankami Karim Benzema. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii remíz. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou výher.

Leganes vs. Villarreal
Španělská LaLiga má na programu 4. kolo, ve kterém v sobotu v 16:00 hostí Leganes tým Villarrealu. Svěřenci domácího trenéra Mauricia Pellegrina si v prvních třech kolech nepřipsali žádný bod a jsou na poslední pozici v tabulce, hosté získali dva body a po úvodních třech kolech jsou na šestnácté příčce tabulky. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Villarrealu 2:1. V posledním ligovém kole hráči Leganes prohráli s Betisem, domácí prožívají těžkou sérii, je to v pořadí už třetí prohra za sebou, naopak hosté z Villarrealu remizovali s Realem. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Martin Braithwaite. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních třikrát Gerard Moreno. Domácí prožívají v posledních třech zápasech sérii porážek.

San Sebastian vs. Atletico Madrid
Ve čtvrtém kole Španělské LaLigy se spolu v sobotu na Anoeta Stadium od 18:30 utkají San Sebastian a Atletico. Domácí tým San Sebastianu se po prvních třech kolech usadil se čtyřmi body na deváté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali devět bodů a jsou na první příčce. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu San Sebastianu, skončil zápas výhrou hostujícího Atletica 0:2. V posledním ligovém kole hráči San Sebastianu prohráli s Bilbaem, naopak hosté z Atletica vyhráli s Eibar a jde již o třetí výhru v dlouhé řadě za sebou. Z hráčů v dresu hostujícího Atletica se v prvních třech zápasech prosadil dvakrát Machin Vitolo. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy jednou brankou Mikel Oyarzabal. Domácí San Sebastian se představí poprvé před domácími fanoušky, naopak hostující Atletico již v této sezóně venku hrálo a dokázalo vyhrát jeden zápas. Hosté mají vítěznou sérii v posledních třech zápasech.

Barcelona FC vs. Valencia
Další, v pořadí již 4. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Barcelonou a Valencií, které se odehraje v sobotu od 21:00 na Nou Camp. V prvních třech utkáních nového ročníku si Barcelona připsala čtyři body, také hosté z Valencie z prvních tří kol získali čtyři body, čímž se zařadili na desátou příčku tabulky. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Barcelony a zápas skončil nerozhodně 2:2. Barcelona v minulém ligovém kole hrála proti Osasuně a ztratila remízou dva body. Oproti tomu klub z Valencie získal s Malorkou tři body. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních dvěma brankami Antoine Griezmann. V dresu hostujícího týmu Valencie se v prvních třech zápasech dvakrát prosadil Daniel Parejo.

Eibar vs. Espaňol
Další, v pořadí již 4. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Eibar a Espaňolem, které se odehraje v neděli od 12:00 na Ipurua Futbol Zelaia. V prvních třech utkáních nového ročníku si Eibar připsal jeden bod, také hosté z Espaňolu z prvních tří kol získali jeden bod, čímž se zařadili na devatenáctou příčku tabulky. Minulé měření sil na hřišti na Ipurua Futbol Zelaia ovládli domácí hráči Eibar 3:0. V minulém kole hostující barcelonští hráči ztratili všechny body s Granadou. Stejně tak domácí Eibar prohrál s Atleticem. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Paulo Oliveira. V dresu hostů z Espaňolu se nikdo v prvních třech zápasech neprosadil. Pro domácí Eibar jde o letošní premiéru před domácími fanoušky, to hostující Espaňol se již v této sezóně venku představil, ale ještě nezvítězil.

Alavés vs. Sevilla
V neděli nás čeká 4. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Alavés a Sevilla. Domácí Alavés v prvních třech zápasech uhrál pět bodů a aktuálně je na sedmé příčce ligové tabulky, hosté získali sedm bodů a drží třetí pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů ze Sevilly 2:0. Alavés se v posledním ligovém kole proti Getafe ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body, jde již o druhou remízu v řadě. Hostující Sevilla také remizovala a přišla o dva body se Celtou. V domácím dresu se v prvních třech zápasech dvakrát trefil Jose Joselu. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních jedenkrát Nolito. Domácí tým Alavés remizoval v posledních dvou zápasech.

Celta Vigo vs. Granada
Další, v pořadí již 4. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Celtou a Granadou, které se odehraje v neděli od 16:00 na Balaídos. Domácí Celta v prvních třech zápasech uhrála čtyři body a aktuálně je na osmé příčce ligové tabulky, hosté získali čtyři body a drží dvanáctou pozici. Celtě se v posledním ligovém kole proti Seville ne úplně dařilo, když ztratila remízou dva body. Hostující Granada naopak získala maximum bodů s Espanyolem. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Iker Losada. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních dvakrát Antonio Puertas.

Valladolid vs. Osasuna
Další, v pořadí již 4. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Valladolidem a Osasunou, které se odehraje v neděli od 18:30 na Estadio José Zorrilla. V prvních třech utkáních nového ročníku si Valladolid připsal čtyři body, hosté z Osasuny z prvních tří kol získali pět bodů, čímž se zařadili na šestou příčku tabulky. V posledním ligovém kole hráči Valladolidu prohráli s Levante, naopak hosté z Osasuny remizovali s Barcelonou, byla to již druhá remíza v řadě. V domácím dresu se v prvních třech zápasech dvakrát trefil Sergi Guardiola. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních dvakrát Roberto Torres. Domácí Valladolid se představí poprvé před domácími fanoušky, naopak hostující Osasuna již v této sezóně venku hrála a dokázala vyhrát jeden zápas. Hosté se v posledních dvou zápasech se soupeři vždy rozešli po nerozhodném výsledku.

Betis Sevilla vs. Getafe
Další, v pořadí již 4. kolo Španělské LaLigy nabídne střetnutí mezi Betisem a Getafe, které se odehraje v neděli od 21:00 na Estadio Benito. Svěřenci domácího trenéra Rubiho si v prvních třech kolech připsali tři body a jsou na patnácté pozici v tabulce, hosté získali dva body a po úvodních třech kolech jsou na sedmnácté příčce tabulky. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Betisu a zápas ovládli hosté z Getafe 1:2. Betisu se v posledním ligovém kole proti Leganes dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Getafe naopak remizovalo a přišlo o dva body s Alavés, což je již druhá remíza v řadě. V domácím dresu se v prvních třech zápasech třikrát trefil Loren Moron. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních jedenkrát Jaime Mata. Hostující Getafe v posledních dvou zápasech v řadě remizovalo.

Přečtěte si také