PREVIEW - 3. kolo italské Serie A
Fiorentina vs. Juventus
Ve třetím kole Italské Serie A se spolu v sobotu na Stadio Artemio Franchi od 15:00 utkají Fiorentina a Juventus. Domácí Fiorentina v prvních dvou zápasech neuhrála žádný bod a aktuálně je na šestnácté příčce ligové tabulky, hosté získali šest bodů a drží druhou pozici. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Juventusu 2:1. V posledním ligovém kole hráči Fiorentiny prohráli s Janovem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Juventusu vyhráli s Neapolí, jde o druhou výhru v řadě. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech dvakrát trefil Erick Pulgar. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Giorgio Chiellini. Domácí tým Fiorentiny prohrál v posledních dvou zápasech. Naopak hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech.

Napoli vs. Sampdoria Genoa
Ve třetím kole Italské Serie A se spolu v sobotu na Stadio San Paolo od 18:00 utkají Neapol a Sampdorie. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Neapol připsala tři body, hosté ze Sampdorie v prvních dvou kolech nebodovali, čímž se zařadili na poslední příčku tabulky. Minulé měření sil na hřišti na Stadio San Paolo ovládli domácí hráči Neapole 3:0. V posledním ligovém kole neapoliští hráči prohráli s Juventusem, stejně jako hosté ze Sampdorie což byla druhá prohra v řadě za sebou. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních dvěma brankami Lorenzo Insigne. V dresu hostujícího týmu Sampdorie se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Fabio Quagliarella. Pro domácí Neapoli jde o letošní premiéru před domácími fanoušky, to hostující Sampdorie se již v této sezóně venku představila, ale ještě nezvítězila. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední dva zápasy v řadě.

Inter Milan vs. Udinese
Další, v pořadí již 3. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Interem a Udinese, které se odehraje v sobotu od 20:45 na San Siru. Svěřenci domácího trenéra Antonia Conte si v prvních dvou kolech připsali šest bodů a jsou na první pozici v tabulce, hosté získali tři body a po úvodních dvou kolech jsou na desáté příčce tabulky. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 0:0. Inter v minulém ligovém kole hrál proti Cagliari a získal maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácím ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Oproti tomu klub z Udinese vyšel z posledního utkání proti Parmě naprázdno. V dresu hostů z Udinese se v prvních dvou utkáních prosadil jedenkrát Rodrigo Becao. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních Romelu Lukaku dvěma brankami. Domácí Inter už před svým publikem v této sezóně odehrál jeden zápasy, naopak hostující tým Udinese odehraje první venkovní zápas. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů ve dvou po sobě jdoucích utkáních.

Genoa FC vs. Atalanta Bergamo
Italská Serie A má na programu 3. kolo, ve kterém v neděli ve 12:30 hostí Janov tým Bergama. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Janov připsal čtyři body, hosté z Bergama z prvních dvou kol získali tři body, čímž se zařadili na třináctou příčku tabulky. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Bergama 2:1. Janov v minulém ligovém kole hrál proti Fiorentině a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Bergama vyšel z posledního utkání proti Torinu naprázdno. V dresu hostů z Bergama se v prvních dvou utkáních prosadil dvakrát Luis Fruto Muriel. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních Cristian Kouame dvěma brankami.

Brescia vs. Bologna
Další, v pořadí již 3. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Brescií a Bolognou, které se odehraje v neděli od 15:00 na Stadiu Mario Rigamonti. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Brescia připsala tři body, hosté z Bologny z prvních dvou kol získali čtyři body, čímž se zařadili na čtvrtou příčku tabulky. V minulém kole hostující tým z Bologny získal maximum bodů se Spalem. Naopak domácí Brescia prohrála s Milánem. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Alfredo Donnarumma. V dresu hostujícího týmu Bologny se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Nicola Sansone. Hostující Bologna již v této sezóně venku hrála, ale ještě nevyhrála, domácí se na svém hřišti představí v této sezóně premiérově.

Parma vs. Cagliari
V neděli nás čeká 3. kolo Italské Serie A a v něm se o body utkají Parma a Cagliari. Domácí Parma v prvních dvou zápasech uhrála tři body a aktuálně je na deváté příčce ligové tabulky, hosté nezískali žádný bod a drží osmnáctou pozici. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Cagliari 2:1. V posledním ligovém kole hráči Parmy vyhráli s Udinese, naopak hosté z Cagliari prohráli s Interem, což byla druhá prohra v řadě za sebou. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Roberto Inglese. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Joao Pedro. Domácí Parma už odehrála v této sezóně před domácími fanoušky jeden zápas, naopak hostující Cagliari odehraje první venkovní zápas. Hosté mají sérii porážek v posledních dvou zápasech.

Spal vs. Lazio Řím
Další, v pořadí již 3. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Spalem a Laziem, které se odehraje v neděli od 15:00 na Stadio Paolo Mazza. Svěřenci domácího trenéra Leonarda Sempliciho si v prvních dvou kolech nepřipsali žádný bod a jsou na sedmnácté pozici v tabulce, hosté získali čtyři body a po úvodních dvou kolech jsou na šesté příčce tabulky. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Spalu a zápas ovládli domácí ze Spalu 1:0. V posledním ligovém kole hráči Spalu prohráli s Bolognou, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Lazia remizovali s Římem. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Andrea Petagna. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních dvakrát Ciro Immobile. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě.

AS Roma vs. Sassuolo
V neděli se odehraje 3. kolo Italské Serie A, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Sassuolo a AS Řím. Domácí AS Řím v prvních dvou zápasech uhrál dva body a aktuálně je na patnácté příčce ligové tabulky, hosté získali tři body a drží jedenáctou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 0:0. V posledním ligovém kole římští hráči remizovali s Laziem, jde již o druhou remízu v řadě, naopak hosté ze Sassuola vyhráli se Sampdorií. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech dvakrát trefil Aleksandar Kolarov. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních třikrát Domenico Berardi. Domácí tým AS Roma remizoval v posledních dvou zápasech.

Hellas Verona vs. Milan AC
Verona přivítá v neděli ve 20:45 v rámci 3. kola Italské Serie A na Stadio Marc'Antonio Bentegodi Milán. Svěřenci domácího trenéra Ivana Jurića si v prvních dvou kolech připsali čtyři body a jsou na páté pozici v tabulce, hosté získali tři body a po úvodních dvou kolech jsou na osmé příčce tabulky. V minulém kole hostující milánští hráči získali maximum bodů s Brescií. Stejně tak domácí Verona vyhrála s Lecce. Z hráčů v dresu hostujícího Milánu se v prvních dvou zápasech prosadil jedenkrát Hakan Calhanoglu. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy jednou brankou Miguel Luis Veloso.

Torino AC vs. Lecce
Ve třetím kole Italské Serie A se spolu v pondělí na Stadio Olimpico di Torino od 20:45 utkají Torino a Lecce. Domácí Torino v prvních dvou zápasech uhrálo šest bodů a aktuálně je na třetí příčce ligové tabulky, hosté nezískali žádný bod a drží devatenáctou pozici. V minulém kole hostující tým z Lecce ztratil všechny body s Veronou a byla to již druhá prohra v řadě. Naopak domácí Torino vyhrálo s Bergamem, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Simone Zaza. Hosté z Lecce se v této sezóně ještě nedokázali brankově prosadit. Hostující Lecce má nelichotivou sérii dvou porážek v řadě. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli.
 

Přečtěte si také