PREVIEW - 4. kolo německé Bundesligy

Düsseldorf vs. Wolfsburg
Ve čtvrtém kole Bundesligy se spolu v pátek v Esprit Areně od 20:30 utkají Düsseldorf a Wolfsburg. Domácí tým Düsseldorfu se po prvních třech kolech usadil se třemi body na dvanácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali sedm bodů a jsou na třetí příčce. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů ve Volkswagen Areně a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Wolfsburgu 5:2. Düsseldorfu se v posledním ligovém kole proti Frankfurtu nedařilo, když ztratil tři body, jde již o jejich druhou prohru v řadě. Hostující Wolfsburg naopak remizoval a přišel o dva body s Paderbornem. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních dvěma brankami Rouwen Hennings. V dresu hostujícího týmu Wolfsburgu se v prvních třech zápasech dvakrát prosadil Wouter Weghorst. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli.

Augsburg FC vs. Frankfurt Eintracht
Bundesliga má na programu 4. kolo, ve kterém v sobotu v 15:30 hostí Augsburg tým Frankfurtu. Svěřenci domácího trenéra Martina Schmidta si v prvních třech kolech připsali jeden bod a jsou na šestnácté pozici v tabulce, hosté získali šest bodů a po úvodních třech kolech jsou na sedmé příčce tabulky. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Commerzbank-Areně a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Augsburgu 1:3. Augsburgu se v posledním ligovém kole proti Brémám nedařilo, když ztratil tři body. Hostující Frankfurt naopak získal maximum bodů s Fortunou Düsseldorf. V dresu hostů z Frankfurtu se v prvních třech utkáních prosadil dvakrát Goncalo Paciencia. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních Ruben Vargas třemi brankami.

Dortmund vs. Leverkusen
Dortmund přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 4. kola Bundesligy v Signal Iduna Parku Leverkusen. Domácí tým Dortmundu se po prvních třech kolech usadil se šesti body na páté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali sedm bodů a jsou na čtvrté příčce. Minulé měření sil na hřišti v Signal Iduna Parku ovládli domácí hráči Dortmundu 3:2. V posledním ligovém kole dortmundští hráči prohráli s Unionem Berlín, naopak hosté z Leverkusenu remizovali s Hoffenheimem. Z hráčů v dresu hostujícího Leverkusenu se v prvních třech zápasech prosadil jedenkrát Kevin Volland. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy čtyřmi brankami Paco Alcacer.

Köln vs. Mönchengladbach
Köln přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 4. kola Bundesligy v Köln Areně Mönchengladbach. Domácí Köln v prvních třech zápasech uhrál tři body a aktuálně je na čtrnácté příčce ligové tabulky, hosté získali čtyři body a drží osmou pozici. V minulém kole hostující tým z Mönchengladbachu ztratil všechny body s Lipskem. Naopak domácí Köln vyhrál s Freiburgem. V dresu hostů z Mönchengladbachu se v prvních třech utkáních prosadil dvakrát Breel Embolo. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních Simon Terodde jednou brankou.

Mainz vs. Hertha Berlin
Ve čtvrtém kole Bundesligy se spolu v sobotu v Opel Areně od 15:30 utkají Mainz a Hertha. Domácí tým Mainz se po prvních třech kolech bez bodu krčí na poslední pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali jeden bod a jsou na sedmnácté příčce. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Olympiastadion Berlin a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Herthy 2:1. V posledním ligovém kole hráči Mainz prohráli s Bayernem, domácí prožívají těžkou sérii, je to v pořadí už třetí prohra za sebou, stejně jako hosté z Herthy což byla druhá prohra v řadě za sebou. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Robin Quaison. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních jedenkrát Marko Grujic. Domácí tým Mainz prohrál v posledních třech zápasech. Stejně tak hosté mají sérii porážek v posledních dvou zápasech.

Union Berlin vs. Bremen
Ve čtvrtém kole Bundesligy se spolu v sobotu na Stadionu An der Alten Försterei od 15:30 utkají Union Berlín a Brémy. V prvních třech utkáních nového ročníku si Union Berlín připsal čtyři body, hosté z Brém z prvních tří kol získali tři body, čímž se zařadili na třináctou příčku tabulky. Union Berlín v minulém ligovém kole hrál proti Dortmundu a získal maximum bodů za výhru. I klub z Brém získal s Augsburgem tři body. Z hráčů v dresu hostujícího Brém se v prvních třech zápasech prosadil třikrát Yuya Osako. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy dvěma brankami Sebastian Andersson.

Leipzig vs. Bayern München
Ve čtvrtém kole Bundesligy se spolu v sobotu v Red Bull Areně od 18:30 utkají Lipsko a Bayern Mnichov. Domácí Lipsko v prvních třech zápasech uhrálo devět bodů a aktuálně je na první příčce ligové tabulky, hosté získali sedm bodů a drží druhou pozici. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Lipska, skončil zápas nerozhodně 0:0. Lipsko v minulém ligovém kole hrálo proti Mönchengladbachu a získalo maximum bodů za výhru, domácí se vezou na vítězné vlně, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. I klub z Bayernu získal s Mainz tři body, jde o druhou výhru v řadě. V domácím dresu se v prvních třech zápasech pětkrát trefil Timo Werner. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních šestkrát Robert Lewandowski. Domácí tým Lipska vyhrál v posledních třech zápasech. Stejně tak hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech.

Hoffenheim vs. Freiburg
Bundesliga má na programu 4. kolo, ve kterém v neděli v 15:30 hostí Hoffenheim tým Freiburgu. Domácí Hoffenheim v prvních třech zápasech uhrál čtyři body a aktuálně je na deváté příčce ligové tabulky, hosté získali šest bodů a drží šestou pozici. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Hoffenheimu 2:4. V minulém kole hostující tým z Freiburgu ztratil všechny body s Kölnem. Naopak domácí Hoffenheim remizoval s Leverkusenem. V dresu hostů z Freiburgu se v prvních třech utkáních prosadil dvakrát Luca Waldschmidt. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních Pavel Kadeřábek jednou brankou.

Paderborn vs. Schalke 04
Ve čtvrtém kole Bundesligy se spolu v neděli v Benteler Areně od 18:00 utkají Paderborn a Schalke. Domácí tým Paderbornu se po prvních třech kolech usadil s jedním bodem na patnácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali čtyři body a jsou na desáté příčce. V posledním ligovém kole hráči Paderbornu remizovali s Wolfsburgem, naopak hosté ze Schalke vyhráli s Herthou. Z hráčů v dresu hostujícího Schalke se v prvních třech zápasech prosadil jedenkrát Jonjoe Kenny. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy dvěma brankami Streli Mamba.

Přečtěte si také