Podívejte se, jak žije dvacetiletý loterní miliardář

Nejšťastnější muž Ameriky. Shane Missler vyhrál ve svých dvaceti letech neuvěřitelný jackpot v loterii Mega Millions – 451 milionů amerických dolarů. V lednu 2018 to byla šestá nejvyšší výhra na světě.

Přečtěte si také: Vsazené tikety zapomněl v obchodě. Díky poctivému nálezci je bohatší o 6 miliard


Domů si odnesl 282 milionů dolarů (6,5 mld. korun), které mu zbyly po zdanění, i tak se stal ve své domovské Floridě neuvěřitelným boháčem. Možná si řeknete, že ten kluk je příliš mladý na to, aby byl bohatý. On to ale cítí jinak, užívá život plnými doušky a nechává do něj nahlédnout kohokoliv prostřednictvím sociálních sítí. A dámy, ne, není volný. To jen pro případ, že by se vám Shane opravdu zalíbil.
 

Výhru oznámil na Twitteru

Své vítězství oznámil na Twitteru: „Hej, já jsem výherce loterie Mega Millions a získávám 451 milionů dolarů. Mám obrovské štěstí a rozhodl jsem se, že část výhry rozdám. Dám 5 000 dolarů prvním 50 tisícům lidí, kteří  olajkují tento post a budou ho sdílet. Je to hodně peněz a já rád pomáhám lidem.” Tak takhle nějak svou výhru sám vykřičel do světa.

Shane-letadlo_600x400.jpg

„Tohle byl nejzajímavější zážitek, pro svoji výhru jsem si totiž doletěl soukromým tryskáčem. Neumím si představit lepší start své nové životní cesty než let privátním letadlem. Nemohu se dočkat, až přijdou další zážitky a zkušenosti, které mi pomohou být lepším člověkem,” napsal Shane opět na sociální sítě.
 

Prý je stále dítě s velkými sny

Shane-delfin_600x400.jpg

Shane sám sebe popisuje jako dítě s velkými sny, které si teď plní. Nejčastěji ho proto uvidíte na velkých sportovních kláních a v zábavních parcích. Kam neváhá létat i přes celou Ameriku. Cestuje po Spojených státech, bydlí v luxusních hotelech jako Bellagio ve Vegas nebo Ritz Carlton a užívá se vše, co lze milionářům nabídnout.

Například v New Yorku bydlel ve stejném hotelu jako Kevin z filmu Sám doma v New Yorku a objednal si na pokoj všechny příchuti zmrzliny, které hotel nabízí. Další svůj sen si splnil, když vyběhl schody z filmu Rocky.


Kromě toho, že bere svou přítelkyni na nákupy, si radost udělal i on sám, a to tímhle bourákem. Range Rover Velar popisuje jako vesmírnou loď. „Stále si opakuji, jak moc jsem mladý a jak moc se toho ještě musím v životě naučit. Jsem ale neskutečně šťastný, že můžu stát na začátku své velké cesty,“ pokorně ke svému prvnímu velkému nákupu zmiňuje mladý výherce.
 

Jaké sny byste si za takovou výhru splnili vy?

Shane-auto_600x400.jpg

A my jsme moc zvědaví, co dalšího za klukoviny Shane vymyslí. Možná až pojedete do Disney Worldu, Universal Studios nebo zkrátka půjdete v Americe do vyhlášeného stánku s koblihami, tak Shanea potkáte. A možná se časem Shane vydá i za hranice Spojených států.

Anebo si spíš chcete začít užívat stejně jako Shane? I u nás si můžete zahrát o miliardy díky loterii Eurojackpot. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také