Pochutnejte si o Vánocích jako miliardáři

Jakou jste včera měli štědrovečerní večeři? Jsme si jisti, že tu nejlepší na světě. Miliardáři ale mají trochu jiné představy o tom, jak trávit Vánoce - utratit za jídlo i půl milionu pro ně není problém. Zjistěte, kam vyrážejí.

Slavnostní večeře v michelinské restauraci

Všichni jistě pochopíme, že pokud má někdo miliardy korun na účtu, rád se rozmazlí a dopřeje si skvělé jídlo například v některé z michellinských restaurací. Klidně si tam taky zaletí a za celou tu legraci utratí i půl milionu korun.
 

Přečtěte si také: Čech si díky Eurojackpotu zaletí na Bora Bora


Zamáčkli jste slzu? Tak si představte výlet třeba do Singapuru, kde je věhlasná michelinská restaurace se třemi hvězdami, která nese rukopis světoznámého francouzského šéfkuchaře Joëla Robuchona.
 

Na talíři jen vybrané lahůdky

Pochutnat si tam během svátečních dnů můžou návštěvníci na tataráčku z divokého lososa s kaviárem a šafránovou sušenkou, kombinaci foie gras a carpaccia z černého lanýže, hovězím châteaubriand se suflé z brambor a redukci z portského vína a řadě dalších lahůdek. Zní to fantasticky a navíc se doma nezašpiní žádné nádobí a nemusí se uklízet. Tenhle rozmar se dá celkem pochopit.


Pokud se vám nechce do Singapuru, restaurace nesoucí jméno Joël Robuchon, který vloni bohužel zemřel, jsou po celém světě:  v Tokiu, v Paříži nebo Monte Carlu, Londýně, Monaku, Montrealu, Bordeaux, Taipei nebo New Yorku. Joël drží světový rekord, protože ve svých restauracích získal celkem dvaatřicet michelinských hvězd.  Jeho jídla zkrátka stojí za to ochutnat.
 

Vyzkoušejte si miliardářský život i vy

Některou z jeho evropských restaurací můžete navštívit i vy a prožít víkend jako miliardáři. Anebo byste radši poznali světu? V Eurojackpotu se už v pátek hraje doplňková hra Cesta kolem světa, kdy jeden Čech nebo Češka dostane na cestování hned 500 000 Kč.

Abyste byli ve hře, je potřeba vsadit plný tiket včetně doplňkovky Extra 6. A kromě půl milionu můžete navíc trefit i tučný jackpot ve výši 506 milionů korun.

Online tiket pořídíte na tomto odkazu.

Přečtěte si také