Paní Lenka se o výhře 100 000 Kč ze Sazka Klubu dozvěděla na rybách, za peníze koupí nový kotel

Že je Sazka Klub světem plných výhod a skvělých soutěží, je obecně známá věc. Stejně jako skutečnost, že jeho členové hrají oblíbenou soutěž Kolo štěstí. Stejně jako paní Lenka, která se těší na každé zatočení. I díky tomu je nyní majitelkou hlavní měsíční výhry v podobě částky 100 000 Kč.

Přečtěte si také: Rovný milion korun ze Sazka Klubu si vášnivý rybář užije u vody


Sympatická paní Lenka to k nám do Sazky neměla daleko. Dorazila ze Středočeského kraje a hned na úvod nám prozradila, jak se o výhře z Kola štěstí dozvěděla. „S manželem jsme zrovna byli na rybách, když mi zazvonil telefon. Nejdřív jsem si myslela, že je to jen nějaký vtip, ale když jste mi zavolali podruhé, konečně jsem tomu uvěřila,“ smála se výherkyně.
 

Sazka kartu má pár měsíců

Svoji Sazka kartu má zhruba půl roku. Její zřízení jí doporučila prodavačka v oblíbené trafice a ona ji od té doby používá pravidelně při každém nákupu tiketu do loterie. Nejvíc hraje Sportku, v této hře se ale víc daří jejímu manželovi, kterému se už dvakrát podařilo trefit třetí pořadí. Jí samotné dosud přinesly nejvyšší výhru roztomilé kačenky z loterie Šťastných 10.

Paní Lenka se po každém nákupu sázenky těší nejen na slosování, ale také na Kolo štěstí. Tím točí na svém smartphonu, když ale soutěž začínala hrát, rozhodně nečekala, že si právě tady vytočí svoji dosud nejvyšší výhru.
 

Výhru oslavila s rodinou

Částku 100 000 Kč výherkyně oslavila nejen s manželem, ale i se synem a dcerou. „Synovi je třináct, a tak ještě stále bydlí s námi. Dcera už je starší a před časem nám udělala velkou radost novinkou, že čeká miminko. S manželem se proto teď připravujeme na naši novou roli prarodičů,“ těší se žena ze Středočeského kraje.

A na co peníze použije? „Díky Sazka Klubu nás už brzy bude hřát nový kotel,“ plánuje paní Lenka a dodává, že se sázením ani hraním Kola štěstí skončit rozhodně neplánuje. „Chtěla bych vyhrát ještě víc peněz, abych mohla dceři pomoct s financováním jejího bydlení,“ loučí se výherkyně.
 

Kolo štěstí: tisíce drobných výher za miliony

Chcete mít také možnost každý měsíc hrát o skvělé ceny? Potom byste měli používat svoji kartu Sazka Klubu pokaždé, když si jdete do obchodu například pro los nebo tiket do loterie. V takovém případě dostanete druhý den textovku s odkazem, po jehož rozkliknutí získáte možnost zatočit si Kolem štěstí.

Ve hře jsou tisíce drobných výher od desetikoruny, trefit ale můžete až 1 000 Kč. Takových cen si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. Peníze si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten produkt od Sazky.
 

Zahrajte si o 100 000 Kč i vy!

Ještě lepší zpráva ale nastává ve chvíli, kdy okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, kde se právě teď hraje o dalších 100 000 Kč. Budete to vy, kdo v tomto kole částku trefí?

Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen. Čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.

Pokud zatím klubovou Sazka kartu nemáte, zřídí vám ji za pár chvil v některé z několika tisícovek prodejních míst s terminálem Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na mapu na tomto odkazu.

A až si půjdete klubovou kartu zřizovat, máme pro vás jeden žhavý tip. V trafice si nezapomeňte říct o plný tiket Eurojackpotu včetně Extra 6. Díky tomu už dnes večer můžete vyhrát nejen stovky milionů, hlavně ale miliardářský byt v Praze za 15 milionů, který je mimořádnou prémií pro české sázející. Jestli se vám nikam nechce, tiket seženete také online na tomto odkazu.

Přečtěte si také