Nejlepší mimořádná prémie roku je tu! Vyhrajte na Silvestra v Eurojackpotu byt za 15 milionů

Toužíte po novém bydlení, ale máte už plné zuby neustálého procházení inzerátů a následných pocitů zklamání? Kupte si plný tiket do silvestrovského slosování Eurojackpotu a vyhrajte miliardářský byt v Praze v hodnotě 15 milionů korun.

Přečtěte si také: Za 22 milionů z Eurojackpotu si Moravan postaví bydlení snů


A víte, co je na tom to nejlepší? Slosování o byt je součástí doplňkové hry Český pátek, do níž se mohou zapojit pouze Češi. Vaše šance na úspěch tak budou o to vyšší.
 

Co můžete vyhrát?

Hrát se bude o luxusní byt o velikosti 4+KK s plochou přes sto metrů čtverečních, k němuž navíc dostanete i sklep a garážové či parkovací stání. Interiér není zařízený, můžete si ho tedy upravit k obrazu svému.

Výhled na centrum Prahy si užijete na některém ze dvou balkonů. Městského ruchu se přitom nemusíte vůbec bát, bydlet totiž budete v klidné lokalitě Košíře v Praze 5. Stačí popojít pár kroků a můžete si užít zeleň v přírodním parku a obdivovat krásy stolové hory Vidoule.

Na přírodu vás příliš neužije? V obchodním centru Anděl plném obchodů, kaváren i restaurací budete autobusem zhruba za čtvrt hodiny. A veřejnou dopravou je i centrum města dosažitelné za pár minut.


 

Byt, nebo 15 milionů

Nechce se vám stěhovat do Prahy, nebo už ve svém vysněném hnízdečku dávno bydlíte? To vůbec nevadí, pořiďte si sázenku i tak. V případě, že se na vás usměje štěstí a rozhodnete se byt si nevzít, dostanete ekvivalent jeho hodnoty, tedy 15 milionů korun, v penězích.


 

Vyhrajte stovky milionů třeba na vybavení

O tenhle fantastický byt si můžete zahrát, když si koupíte plný tiket Eurojackpotu spolu s doplňkovou hrou Extra 6. Ze všech sázenek se pak pomocí generátoru náhodně vylosuje jeden šťastný výherce. Chcete své šance zvýšit? Vsaďte si na čísla, která se losují nejčastěji. V prvním tahu to bývá 20, ve druhém 9.

Kromě snového bydlení si můžete zahrát také o pořádný balík peněz. Momentálně je ve slosování 251 milionů korun a tiket si můžete pořídit v každé dobré trafice, na čerpacích stanicích a na dalších prodejnách s terminálem Sazky. A jestli se vám pro něj v tomhle počasí nikam nechce, zkuste své štěstí přes internet.

Klikněte si pro svou sázenku na tento odkaz.

Přečtěte si také