Padesátnice z Čech vyhrála skoro 6 milionů korun: „V tu chvíli mě zaplavila vlna štěstí a úlevy!“

Slzy radosti, úleva a vlna nadšení. Tak shrnula své pocity z výhry padesátiletá Češka, když se za námi zastavila v budově Sazky. Díky Sportce si teď na účet připíše 5 728 739 korun.

Přečtěte si také: 5 milionů vyhrál ve Sportce opravdový sympaťák. „Teď můžu pomoct těm, co to potřebují.“


„Úplně poprvé jsem si vsadila před nějakými dvaceti lety. Nepamatuju si přesně kdy, ale vím, že bylo léto. Šla jsem tehdy s dětmi z koupaliště a cestou jsme se stavili v obchodě pro nanuky. Tehdy jsem si řekla, že udělám radost i sobě a volba padla na tiket do loterie,“ vyprávěla s úsměvem.
 

Recept na štěstí

Od té doby to příležitostně zopakuje a tu a tam si sázenku pořídí. Občas se nechá zlákat na poště a pár tiketů si pořídila na benzínce, nejčastěji po nich ovšem přeci jen sáhne v obchodě. Stejné to bylo i v osudné losování, které jí do cesty přihrálo několikamilionovou výhru.

Na rozdíl od většiny výherců ji však výhra nijak zvlášť nešokovala. „Bylo to nádherné překvapení, v šoku jsem ale nebyla. Spíš jsem cítila neskutečnou úlevu a radost,“ vysvětlila.
 

Koupí si vysněný dům

Za vyhrané peníze se plánuje přestěhovat a pořídit si dům. Má přitom prý naprosto přesnou představu, jak by měl vypadat. Nové obydlí nebude sloužit jen jako nové útočiště, ale i jako překvapení pro její děti.

O výhře jim totiž zatím neřekla a chce s tím počkat až do chvíle, kdy jim bude moct tenhle hmatatelný důkaz v plné kráse ukázat.
 

Vytvořte si krásné okamžiky

Během loučení nám výherkyně prozradila další zajímavost – pro tiket si plánuje zajít ještě jednou, naposledy. Žádnou další výhru prý sice nepotřebuje, jenže myšlenka na to, že už by si nikdy v životě nevsadila, se jí úplně nelíbí. Aby se s loterií v dobrém rozloučila a vytvořila si další pěknou vzpomínku, zkusí své štěstí někdy v budoucnu znovu.

I vám mohou loterie přinést krásné chvíle, na které si budete pamatovat po celý život. Začněte si je tvořit už dnes a kupte si svou sázenku do Sportky, kde si večer můžete zahrát o 89 milionů.

Klikněte si pro svou vstupenku do losování online, u sebe ji budete mít už za pár chvil. Přejeme vám hodně štěstí!

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také