Opravdu luxusní dovolená? Noc na soukromém ostrově na Maledivách vyjde na 1,8 milionu

Hotelový řetězec Waldort Astoria na Maledivách otevřel největší soukromý ostrov v zemi o rozloze 32 tisíc metrů čtverečních. Návštěvníky komplex láká na vybranou gastronomii, luxusní wellness, bazény a pláž na každém kroku. 

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


Pokud hledáte útočiště daleko od lidí, nejnovější nabídka maledivských ostrovů pro vás může být splněným snem. Soukromý ostrov Ithaafushi, jenž zpřístupnil hotelový řetězec Waldorf Astoria, nabízí nejen soukromí, ale i luxus.
 

Bydlení přímo nad hladinou


Na ploše 32 tisíc metrů čtverečních se rozprostírá několik domků včetně tří oblíbených vodních vil přímo nad mořskou hladinou. Ubytovat tam lze až čtyřiadvacet lidí třeba v případě, že máte velkou rodinu, anebo tam chcete uspořádat party pro přátele. Není však problém pronajmout si ostrov jen pro dvě osoby. Pokud vám tedy nebude vadit, že za jednu noc na ostrově zaplatíte astronomických 80 tisíc dolarů, tedy asi 1,8 milionu korun.

„Hlavním zaměřením soukromého ostrova Ithaafushi bylo nabídnout únik, kde mohou hosté mít svůj vlastní soukromý přístav, který propojuje přírodu a nabízí více venkovních prostor, aby si mohli užít aktivity bez jakýchkoliv omezení,“ sdělila mediím Etienne Dalanconová, generální ředitelka Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi.
 

Šest jachet a pět bazénů


Ostrov je od Malediv vzdálený čtyřicet minut jízdy jachtou. Starosti s tím, že nemáte jachtu, si opravdu dělat nemusíte. V letovisku se jich nachází rovnou šest a jakoukoli z nich si můžete zapůjčit. Pokud ovšem trpíte mořskou nemocí, není problém doletět na ostrov hydroplánem.

Když vstoupíte na ostrov, přivítá vás recepční tým, který se o vás bude starat po celou dobu pobytu. Nechybí ani kuchařský tým, který se zase postará o váš hladový žaludek. Navzdory své izolaci je na soukromém ostrově spousta aktivit včetně vodních sportů a potápění. Milovníci jógy mohou zamířit do pavilonu jógy nebo posilovny, kde si hosté mohou také vyžádat osobního trenéra nebo kurzy. K dispozici je také wellness a lázně pro ty, kteří potřebují více odpočinku na soukromém útěku.


I když je ostrov obklopen oceánem, jeho obyvatelé mohou plavat i v některém z pěti bazénů, a to včetně „nekonečného“ bazénu o délce téměř 35 metrů.

Maledivy jsou cestovatelům i v této nepřející době otevřené. Po příjezdu není nutná karanténa, je však povinné doložit negativní test. 

Dokážete si představit, že strávíte noc v takovém luxusu? Díky Eurojackpotu už dneska večer můžete být bohatší o stovky milionů korun, a soukromý maledivský ostrov nemusí být jen pouhým snem. Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Autor fotografií: Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi.

Přečtěte si také