Nákup tiketu Sportky byl možná aprílový žert. I tak je sázející bohatší o 87 milionů

Jak praví pověsti, na Velký pátek se otevírají poklady ve skalách. Jestli tomu tak je, se rozhodl zjistit i jeden sázející z Plzeňska. Odměněn byl víc než královsky: česká loterní jednička Sportka mu nadělila celý Superjackpot, tedy 87 218 623 korun.

Přečtěte si také: Padla hlavní výhra Extra Renty! Jak by si 100 tisíc měsíčně užili Pazderková nebo Kašpárek?


Možná to celé byl jen aprílový žertík. Tak začal příběh nové českého loterního multimilionáře. Pro svůj tiket do Sportky si zašel ve čtvrtek, 1. dubna do obchodu, a protože nejspíš pospíchal, místo zaškrtávání čísel se rozhodl pro náhodný tip.
 

Desítky milionů díky plnému tiketu

Jestli páteční slosování, které se vysílalo jako obvykle kolem osmé hodiny po sportovních zprávách, sledoval, nám snad prozradí, až se přijde do Sazky domluvit na detailech o převzetí výhry. Ve chvíli, kdy se ale rozhodl zkontrolovat tiket, musel přijít obrovský šok.

Už to, že sázející uhodl čísla, která padla v druhém tahu, by mu vynesla velmi slušný jackpot. Protože si ale muž z Plzeňska zajistil plný tiket včetně doplňkovky Šance, kde se shodovalo poslední číslo, dosáhl na celý Superjackpot Sportky, tedy oněch víc než 87 milionů.

A jaká byla kombinace s visačkou desítek milionů korun? Z osudí vypadly míčky s číslicemi 13, 19, 25, 31, 33, 42 a také číslo 2, tedy koncové číslo Šance.
 

Výherce státu odevzdá přes 13 milionů

Poté, co výherce desítky milionů pořádně oslavil, ale nejspíš přišla studená sprcha. Kvůli patnáctiprocentnímu zdanění, které musí odvést do státního rozpočtu, přijde sázející o víc než 13 milionů korun.

Loterie Sazky už v letošním roce vytvořily 57 milionářů. Ti dohromady získali výhry za víc než půl miliardy korun.
 

Vyhrajte 100tisícovou rentu na 20 let

Chcete se k nim připojit? Šanci máte už dneska večer ve hře Extra Renta, kde je hlavní výhra víc než pohádková. Pokud budete mít na tiketu tu správnou kombinaci, získáte měsíčně 100 tisíc korun, a to na dlouhých 20 let.

Klikněte si pro tiket Extra Renty na tento odkaz.

Přečtěte si také