Omylem koupený sloupeček do loterie přihrál mladé mamince přes 11 milionů

Starost o děti, k tomu dlouhé hodiny v práci a ještě plnění celé řady dalších povinností kolem domácnosti. Stejně jako spousta dalších rodičů, i tahle maminka je neustále v jednom kole. Teď si ale může konečně oddechnout, díky loterii je nyní bohatší o víc než 11 milionů.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Jak žena, která žije v irském Dublinu a přála si zůstat v anonymitě, prozradila zástupcům loterie EuroMillions, tiket, který jí přinesl mnohamilionovou radost, si koupila v supermarketu. A svému štěstí, které se rovnalo částce 404 532 eur, tedy víc než 11,14 milionu korun, doteď tak úplně nemůže uvěřit.
 

Výherní tiket pořídila v supermarketu

Do obchodu se mladá maminka vypravila na velký týdenní nákup. Když platila u kasy, požádala pokladní i dva tikety do loterie. „Obvykle si kupuji dva sloupečky do hry Lotto a jeden sloupeček do hry EuroMillions,“ popsala svoji hráčskou taktiku.

Prodavačka jí ale v osudný den prodala omylem jak dva sloupečky do Lotta, tak i dva do loterie EuroMillions. „Chyby jsem si všimla hned, jak jsem si dávala nákup do tašek,“ konstatuje žena. „Chvíli jsem přemýšlela, že tiket se dvěma sloupečky vrátím, pak jsem ale viděla tu dlouhou frontu na kasu a nechtěla zdržovat, takže jsem jenom mávla rukou a sázenky si dala do kabelky.“ Jen jeden sloupek si prý kupuje proto, že je tato loterie poměrně drahá a jí tolik peněz v rozpočtu nezbývá.
 

Že je milionářka, zjistila při snídani

Slosování této evropské loterie se konalo hned večer po nákupu, ona ho ale nesledovala. Na vsazený tiket si vzpomněla až druhý den ráno. „Pří snídani jsem si otevřela aplikaci loterní společnosti a naskenovala do ní tiket. Na obrazovce se mi za chvilku objevila hláška, že mám kontaktovat Národní loterii,“ vzpomíná žena na minuty předtím, než zjistila, že se z ní stala loterní milionářka.

„Úplně v šoku jsem volala na dceru, která se podívala na tažená čísla na internetových stránkách. Za chvíli začala řvát jako šílená, tak jsem za ní běžela. Když jsem na monitoru viděla tu částku, už jsme křičely obě dvě,“ směje se šťastlivkyně. A dodává, že vítězná byla právě čísla ze sloupečku, který jí pokladní v obchodě prodala omylem.
 

Bujaré nákupy neplánuje

Protože uhodla hned pět tažených čísel i to dodatkové, stala se majitelkou oněch víc než 11 milionů korun. Bujaré nakupování ale ani tak nechystá. „Než cokoliv utratím, pečlivě si to rozmyslím. Díky loterii ale vím, že bude o mé děti postaráno, i kdyby se se mnou náhodou něco stalo,“ dodala Dubliňanka na závěr.

Zajistit své potomky je jistě cíl nejednoho rodiče. Získat pořádný finanční polštář můžete už dneska večer - ve Sportce se hraje o 59,1 milionu korunu.

Zajistěte si tiket do slosování z pohodlí svého domova na tomto odkazu.

Přečtěte si také