Nepřestávejte se učit. Tyhle mobilní aplikace vám rozšíří obzory!

Říká se, že se člověk učí celý život. A neplatí to jen o životních zkušenostech, nýbrž i o znalostech jako takových. Máte školu už dávno za sebou? To vůbec nevadí!

Přečtěte si také: Chcete se konečně naučit cizí jazyk? Konec výmluvám, tyhle 3 aplikace vám s tím pomohou!


Zjistit něco nového o světě a jeho reáliích můžete i bez vzdělávacích institucí. Třeba cestou do práce nebo během komerční přestávky svého oblíbeného pořadu. Tyhle aplikace vám s tím pomohou.
 

Khan Academy

Android, iOS, prohlížeč/4,5*


Chcete si připomenout znalosti z matematiky, oživit si přírodní vědy, ponořit se do ekonomie či informatiky a dozvědět se něco o hudbě a tvoření příběhů? Máte dítko školou povinné, jste učitel nebo ještě studujete? Aplikace od Khan Academy vám výborně poslouží ve všech případech.
 

Stahujte Khan Academy pro Android i iOS


Tvorbu jednotlivých kurzů si vzali na starost odborníci daných odvětví a přizpůsobili je individuálním potřebám každého studenta. Díky tomu si můžete určit své vlastní tempo a nejdříve si doplnit mezery ve znalostech, než se pustíte do pokročilejších témat. Kurzy jsou dostupné v českém jazyce a navíc zcela zdarma.
 

Wikipedie

Android, iOS/4,5*


Kdo by neznal proslulou Wikipedii, zdroj a záchranu mnohých studentů? Teď už se nemusíte spoléhat jen na tu v prohlížeči, ale stáhnout si ji můžete i do svého mobilu a tabletu. Najdete v ní odpověď na všechny možné i nemožné otázky a ve více než tří stovce různých jazyků si můžete přečíst nad 40 milionů článků.
 

Stahujte Wikipedii pro Android


Oblíbené články je možné ukládat na později, panely s různými tématy si můžete přehledně uspořádat a přizpůsobit lze i velikost písma a barvu pozadí. A pokud náhodou zjistíte, že o daném tématu víte více než Wikipedie samotná, není nic jednoduššího než článek upravit a přidat do něj své vlastní znalosti. Aplikaci pro iOS stáhnete na tomto odkazu.
 

Nauč se pravopis

Android, iOS/4,2*


Zápasíte s češtinou a nechcete už se dál bát, že zbytečně uděláte hloupou hrubku, zapomenete důležitou čárku nebo vám někdy vypadne z hlavy nějaké to vyjmenované slovo? Osvěžte si pravopis a řekněte těmto obavám sbohem jednou provždy.

Stahujte apku pro Android


V aplikaci „Nauč se pravopis“ najdete nejen šikovný tahák s vyjmenovanými slovy a vzory, ale můžete si pořádně procvičit a upevnit znalosti psaní velkých písmen, vzory podstatných jmen, předložek, koncových i/y a mnohých dalších úskalí našeho krásného jazyka. Apku pro iOS získáte kliknutím na tento odkaz.
 

Připojení vždy a všude s Datovým nášupem

Chystáte se aplikace využívat mimo domov a nechcete riskovat, že vám přitom dojdou data? V tom případě si pořiďte tarif či předplacenku od SAZKAmobilu, největšího virtuálního operátora v České republice. Rychlý mobilní internet tak budete mít vždy po ruce a to navíc za férové ceny.

Teď navíc můžete využít speciální akci s názvem Datový nášup. Jedná se o balíček, který lze získat přes mobilní aplikaci SAZKAmobil, v internetové samoobsluze anebo na zákaznické lince. Při aktivaci získáte  5 GB dat, po jejichž vyčerpání si můžete zdarma aktivovat nášup dalších 5 GB. A tak dále až do uplynutí platnosti balíčku, která je 30 dní od první aktivace. To vše jen za 490 Kč. Akce platí jak pro předplacenky, tak i tarifní zákazníky, a to až do Mikuláše, tedy 6. prosince.

Nemáte ještě SAZKAmobil? Potom se vám bude hodit i naše druhá akce. SIM kartu si nyní můžete objednat jen za polovic navíc s poštovným zdarma. Za 75 Kč tak získáte SIM kartu a úvodní kredit ve výši 150 Kč. Klikněte si pro objednání na tento odkaz.

Přečtěte si také