Naši čtenáři mají jasno: ženu milionáře nejvíc potěší krásný šperk

Nemyslete si, i milionáři se celkem zapotí, když vybírají nějakou tu drobnost svým partnerkám. Podle našich fanoušků na Facebooku se ale příliš rozhlížet nemusí. Místo návštěvy obuvníka nebo krejčího mají totiž zamířit rovnou do klenotnictví pro blyštivý dárek.
 

75 % z vás by vybralo krásný šperk
17 % považuje za jasnou volbu luxusní šaty
8 % by se rozhodlo pro přepychové lodičky

„Největší radost mi udělá květina, ale ani krásné šaty nebo šperk žádnou ženu neurazí, spíš naopak,” napsala nám do komentářů Alena Bečková. Podle Andrey Chvášťalové je ale jedno, jestli to bude šperk, šaty nebo lodičky. „Hlavně, aby to bylo z lásky,” napsala na Facebook.
 

Přečtěte si také: Poprvé si zahrála online, už za 15 minut byla bohatší o 400 tisíc

To Lenia Patočková by se jen tak s nějakými obyčejnými diamanty nejspíš nespokojila. „Chybí tam výlet soukromým letadlem, ten by se také hodil,” napsala uživatelka z Karlových Varů a nezapomněla připojit rozchechtaného smajlíka. 

Z nabídky si nevybrala Lucy Cerdo Korunková. „Nechtěla bych ani jedno. Mně chybí krosna, pořádné boty a pěkně do Peru bych jela,” zasnila se na sociální síti.
 

„Ženu milionáře nejvíc potěší, že je ženou milionáře!”

Dárky pro sebe naopak nepotřebuje Jitka Dušková: „Mně by nejvíc potěšilo, kdyby se všichni měli rádi a byli zdraví.” S tím souhlasí i Milena Mitregová: „Když vyhraji, přispěla bych na dětskou onkologii. Vsadila jsem si dnes, tak doufám, že to vyjde.”

Celé to ale nakonec „rozsekla” Lucie Angel Klímová: „Co nejvíc potěší ženu milionáře? Přece to, že je ženou milionáře, ne?”

Ať už máte v rodině na kontě šest a víc nul, nebo ne, nějaké ty peníze navíc se hodí vždycky. Provětrat trochu svoji štěstěnu můžete například s online hrou Rychlé kačky, kde se každou minutu hraje až o dva miliony korun. Sázejte na tomto odkazu.

Autor fotografie: Anne Edgar, Unsplash

Přečtěte si také