Sportka je král, o miliony se ale hraje i v těchto online hrách od Sazky

Zajít si pro svůj tiket do trafiky má své kouzlo, hraní online má ale také celou řadu výhod. Vsadit si totiž můžete i ve chvíli, kdy mají v obchodech zavřeno, a navíc kvůli tomu ani nemusíte nikam chodit. 

Přečtěte si také: Poprvé si zahrála online, už za 15 minut byla bohatší o 400 tisíc

O tom, že je na internetu dostupná Sportka nebo Eurojackpot už určitě víte, online si ale můžete zahrát i celou řadu dalších loterií. Tady jsou čtyři hry, která vás budou bavit.
 

Euromiliony


Pokud hledáte onlinovku se skutečně vysokým jackpotem, pak jsou to právě Euromiliony. Jejich jackpot je v Česku na třetím místě co se jeho výše týče (hned za Eurojackpotem a Sportkou). Není tu dokonce výjimkou, že si při uhodnutí prvního pořadí odnášíte přes 100 milionů korun.
 

Zahrajte si Euromiliony online 

Euromiliony se hrají tak, že si v prvním osudí zvolíte sedm čísel z 35, ve druhém pak jedno číslo z pěti. Při zaškrtnutí doplňkovky Eurošance zvýšíte svoji šanci na výhru. Následně si vyberete, jestli chcete vsadit jednorázově, nebo na víc slosování a budete se těšit na úterý nebo sobotu, kdy se Euromiliony losují a kdy určitě padnou právě ta vaše šťastná čísla.
 

Rychlé kačky


Jeden z čerstvých přírůstků pod střechou Sazky jsou Rychlé kačky. Jak už jejich název napovídá, jedná se o rychlou hru, která se losuje každou minutu a kde můžete získat až 1 000 000 korun.
 

Vsaďte si na Rychlé kačky

Spolu s roztomilými animovanými kačenami si vyberete čtyři až šest čísel z hracího pole a zvolíte výši vkladu, která startuje na pouhých dvaceti korunách. Pak už jen kliknete na tlačítko vsadit a počkáte pár vteřin, jestli to tentokrát vyšlo.
 

Keno


Keno je oblíbená rychlovka, která nestárne. Hráči ji mají rádi díky její variabilitě i tomu, že se losuje každých pět minut. V Kenu si můžete zvolit počet čísel, které si vsadíte, a skvělé také je, že čím méně čísel vyberete, tím větší je vaše šance na výhru. 
 

Zahrajte si Keno přes internet

Abyste si vsadili správně, vybíráte dvě až sedm čísel z 58 s tím, že se vždy losuje dvanáct čísel. Určujete si také výši vkladu na jeden sloupec, za který můžete zaplatit od pěti do sta korun. A jaká výhra vás v případě štěstí čeká? Pokud vsadíte na sloupec stovku a uhodnete všech sedm čísel, už za chvíli vám na účtě přistane rovný milion.
 

Kasička


Slosování dvakrát denně i výhry od dvou tisíc až po mnoho milionů, navíc s cenou tiketu, která startuje už na deseti korunách. To jsou hlavní lákadla, která ke Kasičce přitahují stále více hráčů. 
 

Vsaďte si Kasičku online

V této hře máte také téměř neomezené možnosti, jak vsadit. Vybíráte mezi Jednoduchou sázkou a Kombinovanou, která vaši výhru může výrazně zvýšit. Pokud se bude dařit, můžete být už brzy bohatší až o 12 milionů korun.

Ať už to budou Rychlé kačky, Kasička anebo třeba námi všemi tolik milovaná Sportka, za Sazka svět vám přejeme, aby to tentokrát byla trefa do černého.

Autor fotografie: rawpixel, Unsplash.

Přečtěte si také