Nadšení sázkaři z řad celebrit: Kdo nedokáže odolat kouzlu tiketu? (I. díl)

O peníze sice nouzi nemají, přesto si nějaký ten los nebo sázenku do loterie občas rádi koupí. A nebojí se při tom utratit pořádný balík peněz. O kom je řeč? No přece o slavných celebritách!

Přečtěte si také: Když jedna výhra nestačí. Tihle vyvolení v loterii zabodovali vícekrát!


Kdo si pravidelně kupuje stovky losů a kdo do jednoho jediného slosování investoval neuvěřitelné 3 miliony korun?
 

50 Cent

Americký rapper 50 Cent se v poslední době věnuje spíše své produkční společnosti a moc rád si i vsadí. Oblíbil si zejména loterii Powerball, v níž mu v roce 2018 pořádná výhra utekla jen o chlup. O jackpot v hodnotě přes 21 milionů korun přišel kvůli pouhým dvěma číslům.
 

Dan Bilzerian

Pokerový král Dan Bilzerian pozornost miluje. Stačí si prohlédnout jeho sociální sítě plné fotek spoře oděných slečen, alkoholu a jeho nabušených břišáků. Kromě toho si užívá i sázení. Dokázal to třeba v lednu 2018, kdy si do loterie Powerball nakoupil sázenky v hodnotě necelých 3 milionů korun. Vytoužený jackpot si však ke své smůle neodnesl.
 

Chris Singleton

Loterijní adrenalin si chtějí užít i sportovci. Patří mezi ně například basketbalista Chris Singleton, který si jednou koupil tikety do loterie Mega Million v hodnotě čtvrt milionu korun. Přestože nic nevyhrál, utracené částky dle svých slov nikterak nelitoval. Většinu peněz prý stejně utratí v nočních klubech a barech.
 

Hugh Jackman

O práci tenhle Australan nouzi nemá, na rozdíl od některých svých hereckých kolegů mu ale nechybí ani pokora. Když začínal, dělalo mu velký problém zapamatovat si jména členů štábu, a protože si kvůli tomu připadal provinile, kupoval jim stírací losy. Svého zvyku se už nezbavil a při natáčení filmu Ocelová pěst pravidelně dával všem členům týmu jeden los. Pokaždé jich přitom musel koupit přibližně 500.
 

Paris Hilton

Vidina výhry zlákala i dědičku hotelového impéria Paris Hilton. V roce 2008 si na jedno slosování loterie SuperEnaLotto koupila neskutečných 1500 tiketů. Její důvody nejsou známy, mnohokrát se ovšem pochlubila, že by v případě výhry věnovala desetinu na dobročinné účely.
 

Vsaďte si i vy

Láká milionová výhra i vás? Se Sportkou si své sny můžete splnit hned třikrát do týdne. Třeba zrovna dneska, kdy se hraje o fantastických 170,7 milionu korun. Vsaďte si Sportku pohodlně na pár kliknutí.

Přečtěte si také