Když jedna výhra nestačí. Tihle vyvolení v loterii zabodovali vícekrát!

Přejete si z dnešního losování Sportky odejít s nějakou pěknou sumou? Věřte nám, není to úplně nereálné přání. Inspirací vám mohou být příběhy šťastlivců, jež na tiketu zaškrtli ta správná čísla hned několikrát.

Přečtěte si také: Milionová bouře Sportky pomůže tátovi od velké rodiny s novým bydlením


Seznamte se s vyvolenými, jimž štěstěna opravdu dopřála!
 

Joan R. Ginther: 4 výhry

Joan se do historie sázení zapsala jako jedna z největších klikařek díky tomu, že si odnesla rovnou čtyři opravdu povedené výhry. V roce 1993 si na konto připsala 250 milionů korun a o deset let později k nim přidala něco málo přes 70 milionů. Za další dva roky vyhrála potřetí, tentokrát více než 100 milionů korun, a poslední výhru získala v roce 2008, kdy trefila zhruba 300 milionů.
 

Richard Lustig: 7 výher

Richard k sobě přitáhl pozornost díky tomu, že se mezi lety 1993 a 2010 stal loterním výhercem rovnou sedmkrát. Nebál se přitom chopit příležitosti a své štěstí pořádně zužitkovat. O všem napsal knihu a přijal pozvání do několika pořadů, v nichž se podělil o tipy na správné sázení. Na jeho návody se ovšem snesla kritika, protože ostatním příliš úspěchu nepřinesly.
 

Stefan Mandel: 14 výher

Stefan měl v roce 1992 pořádný důvod k oslavě. Z loterie totiž odešel bohatší o jednu miliardu korun. Na náhodu přitom nesázel a jakožto schopný matematik si připravil poměrně účinný algoritmus, jenž mu v následujících letech zajistil celkem čtrnáct výher. O jeho případ se nějaký čas zajímala i vyšetřovací komise a CIA, protože se ale nenašly žádné důkazy, odešel z toho bez jakékoliv úhony.
 

Armand Paganelli: 16 výher

Tenhle newyorský podnikatel měl v letech 2013 a 2014 pořádnou kliku, když mu šestnáct zakoupených tiketů nadělilo výhru v celkové hodnotě přes 18 milionů korun. Spousta lidí sice kritizovala, že si sázenky koupil ve vlastním obchodě, on si s tím hlavu naštěstí příliš nelámal. Z peněz zaplatil vysokoškolská studia svých dětí a zbytek věnoval na charitu.
 

Deborah Brown:⁠ 30 výher

Deborah si z loterie odnesla sice „jen“ čtyři miliony korun, může se ale pyšnit rekordními třiceti výhrami v jeden den. Vše začalo jednou ráno, kdy si koupila dvacet sázenek na kombinaci 1-0-3-1. Jenže daná čísla během dne viděla všude kolem sebe a tak si po práci došla pro dalších deset tiketů. A výsledek jistě tušíte správně, v kapse měla rovnou tři desítky výherních tiketů.
 

Sportka dneska zaručeně přihraje 5x 1 000 0000 Kč

Máte i vy svá šťastná čísla nebo snad chcete zkusit náhodu? Štěstí můžete vyzkoušet hned dneska večer ve Sportce. Díky Milionové bouři získá hned pět majitelů plného tiketu garantovanou výhru ve výši 1 000 000 Kč.

Kromě toho si ale můžete zahrát i o fantastický Superjackpot ve výši 150,9 milionu korun. Klikněte si pro svoji vstupenku do losování na tento odkaz.

Přečtěte si také