„Musel jsem si dát panáka,” říká výherce skoro 24 milionů ze Sportky

Už deset let sází zhruba dvakrát do měsíce, že na něj bude Sportka tak štědrá, prý ale nečekal. Do slosování, které mladému tatínkovi změnilo život, si podal plný tiket vlastních čísel. Oslavy u něj doma pak musely propuknout bujaré - Superjackpot Sportky mu přinesl téměř 24 milionů Kč.

Přečtěte si také: Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů


Výherní tiket si sázející koupil v trafice, když se po práci stavoval pro časopisy a něco sladkého na svačinu. A už od toho momentu, co sázenku dostal do ruky, měl tušení, že by to tentokrát mohlo vyjít. „Měl jsem o ni nějak větší strach než obvykle, a tak jsem ji měl celou dobu u sebe v náprsní kapse,” začal své vyprávění výherce, když si do budovy Sazky přišel pro peníze.
 

O vyhraných milionech se dozvěděl díky aplikaci

Že se z něj stal nový český milionář, zjistil díky svému telefonu. „Tikety do Sportky si většinou kontroluji přes aplikaci, je to spolehlivé, rychlé a pohodlné,” vyjmenovává muž hlavní důvody, proč nedá na mobilní apku Sazky dopustit. Po naskenování sázenky z nedělního slosování ale přišel obrovský šok.

„Vůbec jsem tomu nemohl uvěřit, a tak jsem tiket zadával do aplikace pořád znovu a znovu,” směje se při vzpomínce výherce. „Teprve když se mi stejná částka objevila na displeji asi po desáté, začal jsem si uvědomovat, že jsem právě vyhrál desítky milionů.” A dodává, že aby se z toho všeho vzpamatoval, musel si jít hned nalít panáka.
 

Stáhněte si mobilní aplikaci Sazky


O výhře jako první řekl své partnerce a zavolal také členům nejbližší rodiny. Společně pak začali plánovat, jak s penězi naloží. „Jisté je, že už brzy začneme opravovat dům, ve kterém bydlíme,” konstatuje muž. „S partnerkou zatím diskutujeme, jaké vybavení si pořídíme, ale takový bazén nebo vířivku bychom nejspíš využili. A skvělé na tom je, že díky tak vysoké výhře nemusíme ze svých přání slevovat ani trochu.”
 

Bude už dělat jen to, co ho baví

Kromě rekonstrukce si muž také koupí nové auto a teď se rozmýšlí, jestli dá výpověď ve své současné práci. „Skoro 24 milionů je opravdu hodně peněz, a tak si říkám, že bych teď chtěl dělat věci spíš pro radost než pro peníze. Aspoň nějakou dobu,” loučí se s námi loterní multimilionář.

Dělat až do konce života věci už jen pro radost a nemít žádné nepříjemné povinnosti. Za takový život by se asi většina z nás nezlobila. Víte, že vás od něj stejně jako tohoto výherce dělí pouhých šest čísel? Vsadit si je můžete online na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Public Domain Pictures.

Přečtěte si také