Miluje Sportku, nejvyšší výhru mu ale přinesl Sazka Klub. Pan Petr je bohatší o 100 000 Kč

Miluje Sportku, rád ale zkouší i nové loterie. Usměvavý pan Petr, který za námi přijel s opravdu dobrou náladou, zatím nejvyšší výhru svého života získal díky členství v Sazka Klubu. Ten mu před nějakou dobu přihrál krásných 100 tisíc. Na co peníze použije?

Přečtěte si také: Paní Renata vyhrála se Sazkou už podruhé. Kolo štěstí ji nyní odměnilo Škodou Fabia Combi


Z Královéhradecka za námi dorazil sázející, který si vytočil hlavní měsíční výhru na Kole štěstí. Jeho jméno je Petr, přijel spolu s přítelkyní a nejprve to chvíli vypadalo, že se nepotkáme. Pan Petr nám totiž zavolal, že je před budovou, ta je ale zamčená a vypadá opuštěně.
 

Se Sazka kartou vyhrává opravdu často

Naštěstí se po pár chvílích ukázalo, že dorazil před bývalou budovu Sazky, a tak jsme mu obratem dali adresu do našeho nového sídla na Praze 6 a už za půl hodiny jsme si s ním potřásli rukou. Na úvod nám výherce prozradil, že má klubovou kartu zhruba tři roky a používá ji pokaždé, když si jde vsadit.

Sazka kartu má i jeho přítelkyně a i ona ji nikdy nezapomene použít. Jejich motivaci prý ještě zvýšila soutěž Kolo štěstí, kde se vyhrává opravdu často „Desetikorunu jsem si vytočil snad už dvacetkrát. A občas padnou i dvacky nebo šedesátikoruna. A to je velmi milý příspěvek třeba na tiket nebo los,” usmívá se pan Petr.
 

Hlavní výhře nechtěl věřit

Že si ale může vytočit i fantastických 100 000 Kč, však výherce nevěřil. „Když jste mi volali, myslel jsem si, že je to nějaký vtip,” vzpomíná muž z Královéhradeckého kraje, který dodává, že si nejradši chodí pro plný tiket Sportky. „V poslední době si k nim ale často beru i Extra Rentu. Tiket stojí pár korun a kdo by navíc nechtěl vyhrát 100 tisíc měsíčně na 20 let?” pokládá si řečnickou otázku výherce.

O tom, jak s výhrou z Kola štěstí naloží, už mají s přítelkyní jasno. „Většina částky půjde do vybavení domácnosti a za zbytek pak naši výhru společně oslavíme,” dodává na závěr pan Petr. A my mu přejeme, aby se do budovy Sazky vrátil třeba právě pro hlavní výhru v Extra Rentě, která mu zajistí život bez starostí.
 

Zahrajte si o 100 tisíc i vy

O dalších 100 000 Kč se na Kole štěstí hraje i nyní. A protože platí, že čím víc budete svoji Sazka kartu používat, tím větší šanci na hlavní výhru máte, nezapomeňte ji v obchodě předložit pokaždé, když si půjdete pro nějaký ten tiket nebo los.

Se Sazka kartou ale nehrajete jen o skvělé výhry, můžete si na ni ale také uložit svá oblíbená čísla do loterií a vsazení tiketu v obchodě je pak otázkou jen pár chvil. A když vyhrajete víc než 1 000 Kč, pošleme vám mail nebo SMS, takže vám už žádná výhra nikdy neuteče.
 

Klikněte pro všechny výhody, které nabízí Sazka Klub


To všechno nabízí svým členům Sazka Klub. Ještě v něm nejste? Zlatavou kartičku získáte doslova na každém rohu, stačí najít například trafiku, čerpací stanici nebo obchod, kde je terminál Sazky. Nejbližší místo, kde si můžete nejen vsadit, ale také se stát členem Sazka Klubu, najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také