Mějte své finance pod kontrolou díky těmto 3 aplikacím

Udržet rodinné výdaje pod kontrolou je někdy opravdu velká výzva. Aby zbylo na dovolenou, na nové kolo, na školní zájezd pro děti. Chce to opravdu důkladné plánování, se kterým mohou pomoci jednoduché finanční aplikace. Fungují docela jednoduše, stáhnete si je do telefonu a budete mít absolutní přehled o tom, kudy vám peníze proudí a kam mizí.

Přečtěte si také: 7 důvodů pro předplacenku SAZKAmobilu


Nabízíme několik příkladů nejlépe hodnocených mobilních aplikací. Nabídka vývojářů je ale samozřejmě mnohem širší.


Domácí finance jednoduše


Platformy: Android
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,6*


Celkem jednoduchá aplikace, která vám supluje záznamníček příjmů a výdajů. Snadno přidáte každý pohyb vašich peněz, ať je to příjem nebo výdej. Zaznamenáte si, kolik jste utratili peněz a za co přesně.

Nejdůležitější kategorie jsou v aplikaci připravené jako: jídlo a pití, domácí potřeby, auto a doprava, oblečení, sport, děti, dovolená a relax, zábava. Kategorie si můžete přidávat či ubírat dle libosti.

Aplikace vám pak sama vygeneruje přehledný graf, kde se můžete podívat, za co utrácíte nejvíc peněz, a dokonce vám například spočítá, kolik dáváte denně za jídlo nebo zábavu. Pak už je jen na vás, kde se rozhodnete ubrat nebo naopak povolíte trochu otěže. Aplikace funguje bez registrace, je bez reklam a data z ní si můžete zálohovat.
 

Wallet - správa peněz, výdaje, rozpočty, finance


Platformy: Android, iOS, online
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,6*


Wallet se dá přes zabezpečené rozhraní propojit s vašimi bankovními účty či službou Pay Pal a vaše „peněženka“ si pak sama ukládá data o tom, na co jste peníze vynaložili. Zároveň vám umožní plánovat příjmy a útraty dopředu na měsíc, na rok nebo na jakékoliv časové období si vzpomenete. Mezi podporovanými bankami nechybí žádní významní čeští hráči, což vám ušetří spoustu času s vyťukáváním každé utracené korunky.

„Stálo to za to?“, to je další funkce aplikace, která vyhodnotí, jestli utrácíte peníze, protože chcete, musíte nebo potřebujete. Což vám opět může pomoci s vyhodnocováním prostoru pro úspory.

Čekají vás pravidelné, plánované platby? I to si do aplikace Wallet můžete zadat a ona automaticky bude s těmito výdaji v rozpočtu počítat.V aplikaci si také můžete stanovit svůj cíl a motivovat se k lepší finanční rozvaze.
 

1Money - sledovač výdajů, správa peněz, rozpočet


Platformy: Android
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,7*


Jednoduchá a přehledná, tak by se dala charakterizovat aplikace 1Money. Zaznamenává vaše příjmy a výdaje a tvoří vám grafické přehledy. Každý výdaj se zapisuje jen jediným ťuknutím na kategorii a zadáním částky. Kategorie jsou přednastavené, ale můžete je upravovat a zadávat si vlastní.

Ovládání je snadné a intuitivní, žádné složité ekonomické analýzy ale nečekejte. Nastavit si zde můžete i svůj cíl úspor a klidně si ho rovnou zahrňte do vaší rozpočtové kalkulačky, čímž si rovnou dáte virtuálně peníze bokem.
 

Výdaje za volání pod kontrolou díky SAZKAmobilu

Významnou položkou v každém rozpočtu jsou výdaje za volání, SMS zprávy a mobilní internet. Platíte u svého stávajícího operátora horentní sumy? Je čas s tím něco udělat! Přejděte se svým číslem k  SAZKAmobilu, největšímu virtuálnímu operátorovi na trhu. Nyní je to rychlejší a jednodušší než kdy jindy.
 

Klikněte pro více informací o předplacence SAZKAmobilu


S předplacenkou budete volat už od 0,40 Kč za minutu a 1 GB mobilních dat pořídíte od 26 Kč. Pro nové zákazníky je také připraven 1 GB internetu v mobilu jako dárek a 1 GB mobilních dat si můžete užívat  zdarma pokaždé, když si dobijete aspoň za 300 Kč.

Objednejte si předplacenku SAZKAmobilu na tomto odkazu s tím, že vám až domů bude doručena do tří dnů a zcela zdarma.

Přečtěte si také