Manžel ji opustil kvůli její nejlepší kamarádce a málem přišla o dům. Díky loterii je teď milionářka

Švadlena z Kolumbie si připadala, že v životě příliš štěstí nemá. Nejen, že ji manžel opustil kvůli její nejlepší kamarádce a její dcera se kvůli nedostatku financí nemohla zapsat na další semestr na univerzitě, navíc jí hrozilo, že každým dnem přijde o dům. A právě tehdy si řekla, že si pořídí sázenku do loterie.

Přečtěte si také: Díky 6 milionům ze Sportky si splní sen. „Začnu podnikat a postavím se na vlastní nohy


Když pak sledovala výsledky slosování a zjistila, že si odnesla jackpot v hodnotě přes 7 milionů korun, spadl jí obrovský kámen ze srdce.
 

Rekordní výhra

Tikety si žena z Barranquilly pořídila u společnosti Supergiros, od níž si jackpot můžete odnést v případě, že budete mít štěstí ve dvou slosováních. Něco podobného se tu přitom považuje za téměř nemožné.

Není se tak čemu divit, že se žena nemohla přestat třást, jakmile se skvělou zprávu o svém neskutečném štěstí dozvěděla. Ještě když vezmeme v potaz, že se jedná o jednu z nejvyšších částek, co kdy loterie v Jižní Americe vyplatily.
 

Nechtěná gratulace

Po obrovské úlevě přišlo na řadu nadšené oslavování. Novinka o její výhře se rychle šířila a netrvalo dlouho, než se s gratulacemi a notnou dávkou flirtování ozval i bývalý manžel. Žena ovšem jeho telefonát se zadostiučiněním po pár chvilkách položila .

Příběh smolařky tak dostal poměrně příjemný obrat a nezbývá než doufat, že se na jeho vlně ponese i v budoucnu.
 

Obraťte svůj život k lepšímu

Chcete změnit svůj život k lepšímu i vy? Na nic nečekejte a pořiďte si vstupenku do příštího slosování některé z našich loterií. Skvělou kandidátkou je třeba oblíbená Sportka, která tvoří nejvíc českých milionářů

Pro tiket si můžete zajít na některou z prodejen s nabídkou Sazky nebo si ho během pár kliknutí pořídit na internetu.

Přečtěte si také