Kolo štěstí od Sazka Klubu přihrálo panu Kamilovi Novou Škodu Fabia
Kolo štěstí pravidelně naděluje členům Sazka Klubu malé i velké, finanční i věcné výhry. 12. července se štěstí usmálo na pana Kamila z Plzně. I díky tomu, že pravidelně točí Kolo štěstí, byl zařazen do slosování o Novou Škodu Fabia a vyhrál. „Když mi volali z kontaktního centra Sazky, myslel jsem si, že si ze mě někdo dělá srandu,“ říká sympatický výherce.


Přečtěte si také: Štěstěnou políbená! V Sazka klubu byla jen pár dní a už jí nadělil 100 000 Kč
 

Vyzvednou si svou výhru přišel pan Kamil do budovy Sazky s úsměvem. Prozradil nám, že už má za sebou dokonce i oslavu se svými nejbližšími a výhru prý ještě minimálně jednou oslaví i s dalšími členy rodiny. Vyhrát nové auto je příjemné, ale protože šťastlivec z Plzně auto nepotřebuje, zvolil si finanční ekvivalent věcné ceny. 

A co s penězi udělá? Část výhry utratí za nějakou pěknou dovolenou. Rád jezdí na motorce do Alp, takže destinace je jasná. Další část peněz také plánuje rozdělit v rodině, protože co je víc než radost? Jasně, sdílená radost! A to, co mu zbude, chce dát na spoření.


Více jak 20 let se Sazkou 

Členem Sazka Klubu je výherce více jak čtyři roky, a díky tomu má pokaždé, když použije svou Sazka kartu při nákupu loterie nebo losu, extra šanci na výhru. Kolo štěstí roztáčí pravidelně, nejraději přes SMS, protože je to prý jednoduché a baví ho to. Pravidelně si vytáčí desetikoruny, ale jednou mu Kolo štěstí dalo i 220 korun. „V poslední době jsem si ale neustále vytáčel Fabii. Trochu mě to štvalo a vždy jsem pak brblal: zase Fabie. No, a nakonec jste mě vylosovali. Když jsme se to dozvěděl, byl jsem hodně překvapený,“ vypráví.
 
Sázení a hraní pana Kamila velmi baví. I proto je Sazce už více jak 20 let věrný. Nejraději má Eurojackpot, který hraje pravidelně, hned od začátku, kdy byl v České republice zavedený a téměř nikdy nezapomene na žádné slosování. Na Eurojackpotu ho nejvíce láká výše výhry. Rád má ale také Sportku, ve které nedávno vyhrál 27 000 korun. I proto doufám, že když vyhrál ve Sportce a v Sazka klubu, tak brzy vyhraje něco také v Eurojackpotu. Sem tam si pan Kamil koupí i los, ale to spíš jako dárek na Vánoce nebo někomu k narozeninám. 


Hrajte každý den o skvělé ceny

Být členem Sazka Klubu se rozhodně vyplatí. Každý den totiž můžete získat extra výhru navíc. A jak? Jednoduše tím, že při tom, když sázíte nebo si koupíte los, použijete svou Sazka kartu. Druhý den Vám pak přijde SMS s kódem, díky němuž můžete roztočit Kolo štěstí a okamžitě vyhrát až 1 000 korun. Peníze pak můžete vybrat při další návštěvě obchodu s terminálem Sazky nebo si za ně koupit stírací los, případně je třeba vsadit. Když budete mít štěstí, tak se vám podaří je ještě rozmnožit.

Kromě okamžitých výher si lze vytočit také vstupenku do slosování o extra peněžité i materiální výhry. Těmi mohou být třeba právě nové auto, o které se zase bude hrát v říjnu, nebo výhra 5x 100 000 korun, o kterou se bude hrát v prosinci. Nyní, za pouhé použití Sazka karty na terminálu, třeba při nákupu loterie nebo losu, se automaticky zařadíte do soutěže velká letní Extra hra o 50× 10 000 korun.

Registrace není nijak náročná, je zdarma a za pár okamžiků ji hravě zvládnete na jakémkoli z více jak 7 500 obchodních míst Sazky nebo online v pohodlí domova.
 
Roztočíte to s námi?
 

Přečtěte si také