Štěstěnou políbená! V Sazka klubu byla jen pár dní a už jí nadělil 100 000 Kč

Kolo štěstí Sazka klubu rozdává tisíce drobných výher za miliony, ale také lákavé hlavní měsíční výhry. Třeba auta, dovolené nebo poukazy do oblíbených obchodů. A také finanční prémie. Před nedávnem se hrálo o třikrát 100 000 Kč a tento krásný dárek dostala také paní Diana.

Přečtěte si také: Pan Pavel si na Kole štěstí vytočil fantastický dárek k narozeninám. Novou Fabii!


Do budovy Sazky sázející přijela z Pardubického kraje a náhoda tomu chtěla, že se tu potkala i se zbývajícími dvěma výherci - paní Natálií a panem Pavlem. Všichni tři dorazili ve skvělé náladě, kterou nás okamžitě nakazili.
 

Sázení mají v rodině

Po focení s voucherem jsme se už mohli začít věnovat samotnému rozhovoru. Sympatická čtyřicátnice zdědila zálibu v sázení po svém tatínkovi a nejčastěji si zajde pro stírací losy. „Nejradši mám Černé perly, které jsou i krásným dárkem pro blízké. Sem tam si ale koupím také Rentiéra, výhra v podobě pravidelné měsíční renty je fakt lákavá,“ popsala Diana.

Výherkyně nám také prozradila, že si pro losy chodí do oblíbené trafiky. A hned pak nás pořádně šokovala! Členkou Sazka klubu se totiž stala teprve pár dní před stotisícovou výhrou. „Zpětně to hodnotím, jako jeden z nejlepších kroků, které jsem v životě udělala,“ usmívala se Diana.
 

Pakt se štěstěnou

Aby také ne - první zatočení Kolem štěstí jí přineslo první větší výhru v řádu stokorun. „Když jsem točila podruhé a místo okamžité výhry jsem se dozvěděla, že jsem ve hře o hlavní měsíční výhru, byla jsem nejdřív trochu otrávená. Říkala jsem si, že já ji určitě nevyhraju,“ vzpomínala výherkyně.

Jak už ale bylo řečeno, paní Diana nejspíš uzavřela pakt se štěstěnou, a tak jí právě ono druhé zatočení Kolem štěstí přineslo skvělou výhru 100 000 Kč. „Když jste mi zprávu volali, musím přiznat, že to byl šok, ale krásný šok,“ podotkla výherkyně.

A na co peníze použije? Díky Sazka klubu si pořádně odpočine! „S celou rodinou brzy vyrazíme na nějakou parádní dovolenou, už se nemůžeme dočkat“ uzavřela rozhovor paní Diana.
 

Kolo štěstí: tisíce drobných výher za miliony

Chcete mít také možnost každý měsíc hrát o skvělé ceny? Potom byste měli používat svoji kartu Sazka klubu pokaždé, když si jdete do obchodu například pro los nebo tiket do loterie. V takovém případě dostanete druhý den textovku s odkazem, po jehož rozkliknutí získáte možnost zatočit si Kolem štěstí. 
 

Podívejte se na všechny výhody Sazka klubu


Ve hře jsou tisíce drobných výher od desetikoruny, trefit ale můžete až 1000 Kč. Takových cen si členové klubu vytočí každý měsíc za miliony. Peníze si lze buď při příští návštěvě obchodu vybrat, anebo je použít na nějaký ten los či tiket od Sazky.
 

Zahrajte si o 100 000 Kč i vy!

Ještě lepší zpráva ale nastává ve chvíli, kdy okamžitou výhru na Kole štěstí nezískáte. Díky tomu jste totiž zařazeni do hlavní měsíční hry, kde se právě teď hraje o dalších 3x 100 000 Kč. Budete to vy, kdo částku trefí?

Zároveň platí, že počet pomyslných vstupenek do slosování o hlavní výhru není nijak omezen. Čím víc tedy budete svoji Sazka kartu používat, tím větší máte šanci hlavní výhru získat.

Pokud zatím klubovou Sazka kartu nemáte, zřídí vám ji za pár chvil v některé z několika tisícovek prodejních míst s terminálem Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na naši interaktivní mapu.

Přečtěte si také