Klikař roku? V loterii vyhrál už podruhé, Sportka mu tentokrát přihrála 4 miliony

„Asi jsem dítě štěstěny!“ usmíval se nadšeně tenhle šedesátník, když se k nám do sídla Sazky přišel domluvit, jak si přeje svou výhru vyzvednout. A radost z něj zářila už na dálku. Není se čemu divit, Sportka mu v jednom ze svých nedávných losování nadělila 4 232 116 Kč a není to poprvé, co k němu byla štědrá. Před lety si z ní totiž odnesl několik desítek tisíc.

Přečtěte si také: Tiket Sportky ukrytý v knihovně ho proměnil na milionáře. Výhru plánuje rozdat


Muž si poprvé vsadil přibližně před čtyřiceti lety a od té doby se snaží nevynechat žádné slosování. Důvod je prostý – Sportka mu hodně přirostla k srdci a bere ji jako příjemné zpestření dne, ať už mu míčky v osudí přejí, nebo ne. Že si ale vybral správnou loterii, které je věrný, je už teď nad slunce jasné.
 

Šok a radost

Pro výherní tiket si došel do oblíbeného tabáku, kde si kupuje většinu sázenek. „Už se tu se všemi moc dobře známe. Vždycky si popovídáme, zasmějeme se a já se do trafiky rád vracím,“ prozradil.

Přestože už je to jeho druhá výhra, zůstal po kontrole chvíli v šoku a musel své štěstí nějaký čas zpracovávat. Až poté, co si čísla několikrát překontroloval, se dokázal trochu uklidnit a zavolal rodině a blízkým přátelům, aby jim radostnou zprávu oznámil.
 

Vzhůru do nového

Od té doby, co vyhrál, má muž radost, že si bude moct koupit to, po čem touží, a jeho život tak bude o něco jednodušší. S penězi má přitom poměrně jasné plány. „Ve svém životě nehodlám příliš věcí měnit, splním si ale svůj velký sen a pořídím si nějaký pěkný domek. Mám jich pár v merku, takže je obejdu a nějaký vyberu.“

Zároveň ovšem nevylučuje, že svůj výběr ještě rozšíří. Mimo to chce ještě koupit pár drobností pro své blízké a bokem si pro jistotu nechat i nějakou menší rezervu.
 

Splňte si sny i vy!

Ještě než se s námi rozloučil, zeptali jsme se, zda bude pokračovat ve svém tradičním sázení. Netrvalo to příliš dlouho, než s nadšením přikývl. Věří prý ve staré známé pořekadlo „do třetice všeho dobrého“ a my se moc těšíme, až se s ním znovu potkáme!

A setkat se můžeme i s vámi. Ve Sportce na vás momentálně čeká 72,9 milionu korun, za což byste si mohli pořídit opravdu pěkný byteček nebo rovnou luxusní vilu. A ještě vám na plnění dalších snů zbyde spousta peněz. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také