Jaký sen si splní výherce bezmála 6 milionů z Eurojackpotu? Stane se z něj kosmonaut!

Tenhle padesátník z Plzeňského kraje si poprvé vsadil před více než třicet lety a od té doby si tiket kupuje minimálně dvakrát do měsíce. Poslední dobou ho baví hlavně Eurojackpot a vždy sází na svá vlastní čísla. Udělal to tak i posledně, kdy na pobočce Sazky zaškrtal plnou sázenku včetně Extra 6.

Přečtěte si také: „Přál bych to každému!“ tvrdí výherce z Čech, který si v Eurojackpotu přišel na 13 milionů


Když pak během slosování zjistil, že třetí výhra v pořadí je jeho, okamžitě ho zaplavila vlna radosti, štěstí a úlevy. Ostatně komu by se to s vidinou toho, že je majitelem 5 878 761 korun, nestalo?
 

Posel dobrých zpráv

„Hned jak jsem se to dozvěděl, popadl jsem telefon a začal obvolávat své nejbližší. Nebyl jsem zrovna doma, ale nechtěl jsem na nic čekat. Manželka se to dozvěděla jako první,“ popisoval nadšeně. Jako další se o novince doslechly jeho dvě děti, před ostatními ovšem vše zatím drží v tajnosti.

Celé rodině se díky výhře dost ulevilo, protože se jim zlepšilo finanční zabezpečí a můžou si na nějaký čas pořádně oddechnout od všech starostí. Muž přitom věří, že nikoho z nich nově nabyté peníze nijak nezmění a zůstanou stejně skromní, jako byli doteď.
 

Vlastní podnikání i cesta do vesmíru

Při otázce, co s výhrou udělá, se na chvilku odmlčel. Nakonec nám prozradil, že odejde ze současné práce a pustí se do vlastního podnikání. A má ještě jeden plán. Chce si pořídit vlastní raketu. Jestli spolu tyhle dva nápady nějak souvisejí, nám ale neprozradil.

A když jsme se zeptali, jestli s sebou na výpravu do kosmu vezme i rodinu, spiklenecky se usmál a řekl, že záleží na tom, jak moc hodní na něj budou. „Svou rodinu miluju nadevše a pokud budou chtít, samozřejmě je vezmu klidně i do vesmíru,“ dodal nakonec se smíchem.
 

Leťte k Měsíci a ještě dál

Při loučení nám slíbil, že se spolu ještě někdy potkáme. Má totiž další velké sny, co si chce splnit, a pro nějakou tu výhru si tak ještě rád přijde. A my se budeme těšit, protože nás jeho návštěva nabila opravdu pozitivní energií.

Chcete vyrazit ke hvězdám i vy? S výhrou od Eurojackpotu můžete mířit opravdu vysoko. Právě teď si v něm můžete zahrát o stovky milionů korun. Nečekejte, až vám je někdo vybere před očima, a kupte si vstupenku do dnešního slosování.

Stačí kliknout na tento odkaz.

Přečtěte si také