Jak vybrat čísla na tiket? Čísla SPZ projíždějícího auta přihrála elektrikáři pořádný balík

Michael Jones, dvaapadesátiletý elektrikář z Marylandu v USA, se v životě příliš nenudí a snaží se zpestřit si každou jeho chvíli. Například tím, že sleduje poznávací značky náhodných aut a vybírá z nich čísla, která použije při sázení do loterie.

Přečtěte si také: Sportka mu dala dárek k narozeninám, Kolo štěstí přidalo 100 000 Kč


A že jich potřebuje opravdu hodně. Dle svých slov si totiž sázenky za zhruba 15 korun kupuje klidně i dvakrát denně a během hraní už prý vyzkoušel minimálně dvě stovky kombinací. Nedávno mu projíždějící auťák nadělil pořádnou dávku radost a udělal z něj šťastného výherce více než půl milionu korun.
 

Sbohem, dluhy!

Jones si výsledky losování kontroloval z pohodlí svého gauče při sledování oblíbené sportovní stanice a nestačil se divit. „Byl to pro mě pořádný šok. Když jsem viděl, že jsem se s čísly trefil, nemohl jsem tomu uvěřit a kombinaci jsem si musel poctivě projít asi dvakrát nebo třikrát,“ vysvětlil.

S vyhranou částkou už má jasno. Částí zaplatí všechny dluhy a o zbytek se podělí s manželkou a jejich dvěma dospělými dětmi. Rád by se přitom rozdělil i s majitelem poznávačky, co mu přinesla štěstí, bohužel ale neví, komu patřila.
 

Zpestřete si sázení

Podobnou metodu můžete při sázení využít i vy. Proč stále spoléhat na svá šťastná čísla či volbu terminálu, když si lze vyplňování tiketu zábavně zpestřit? Jestli nemáte vlastní nápady, nevěšte hlavu. Na našem webu si u většiny loterií můžete vyzkoušet různé generátory či hry, které vám s výběrem pomo.

Tak třeba u oblíbené Sportky si svá osudová čísla vyberete z vlastní fotky či oblíbeného obrázku, vystřílíte si je prakem na virtuální střelnici nebo necháte roztomilou rybičku, aby vám je našla v bublinách.
https://www.sazka.cz/loterie/sportka/sazejte-jinak
 

Vyhrajete dneska večer 86 milionů?

Vsadit si samozřejmě můžete i klasickou cestou a osobně. Tikety seženete na každé prodejně s nabídkou Sazky. A když chcete mít vše hotové za pár chvil, vsaďte na pořízení tiketu online, který získáte na pár kliknutí.

A my přejeme hodně štěstí, ať jste to právě vy, kdo dneska večer ve Sportce trefí Superjackpot 86 milionů korun.

Přečtěte si také