Hledáte perfektní dárek na poslední chvíli? Vánoční losy od Sazky jsou tím pravým!

Losy jsou u nás velmi oblíbené a v období Vánoc to platí dvojnásob. Jsou totiž univerzálním dárkem pro přátele, kolegy i dospělé příbuzné, zpestří štědrovečerní večeři, rodinná setkání i jakékoliv vánoční přáníčko.

Přečtěte si také: Tohle jste ještě neviděli! Zabalte vánoční losy jako dárek plný překvapení


Nadělte radost sobě nebo svým blízkým a vyberte si z našich vánočních losů. Obdarovaní si díky nim mohou setřít milionové výhry i věcné ceny. Jaké vám všemi deseti doporučujeme?
 

Vánoční Zlatá rybka


Zlatá rybka plní sázejícím přání už pěknou řádku let a kouzlit nepřestává ani o Vánocích. V jejím hracím poli se i letos ukrývají opravdu nádherné ceny. Kromě minimální výhry v podobě 200 korun může na Vánoční Zlaté rybce jeden ze sázejících najít neskutečných 5 000 000 korun, pět šťastlivců si přijde na auto v hodnotě 750 000 korun a dalších pět obdrží poukaz 100 000 korun na královskou dovolenou.

A pokud hledáte pořádné vzrušení ze hry, zpozorněte. Vánoční Zlatá rybka má pro vás několikanásobnou nálož dopaminu –⁠ najdete na ní totiž hned tři hry.
 

Šťastný a veselý


Svetr a Vánoce už neodmyslitelně patří k sobě. A právě vánoční svetr s kaprem nebo prasátkem je motivem veselého losu Šťastný a veselý, se kterým může zkusit své štěstí úplně každý a za 50 korun vyhrát jednu z hlavních výher. Ty nejvyšší jsou 500 tisíc korun.
 

Zlatá šupina


Zatímco svetr je aktuálně vánočním hitem, kapři ve vaně se vidí už jen v málokteré domácnosti. Stejně tak mizí rybí šupiny pod talíři na sváteční tabuli. Tuto tradici lze jednoduše obnovit a zajistit tak celé rodině v následujícím roce štěstí a peníze losem Zlatá šupina. Stačí jen mít kliku a být mezi stovkou sázejících, kteří najdou v hracím poli výhru 30 tisíc korun.
 

Vánoční přání


Na první pohled vypadá jako klasické přání. Uvnitř losu Vánoční přání se však skrývá nejen místo pro osobní vzkaz, ale také 24 políček se šancí na výhru až milion korun. Když přání navíc vložíte do obálky a pošlete jej jako za starých dávných časů poštou, uděláte určitě větší radost než sebevíc originální SMS zprávou.
 

Vánoční nadílka s losy

Pro každý z losů si můžete zajít na jakoukoliv prodejnu s nabídkou Sazky. Připravili jsme pro vás interaktivní mapu, aby se vám nakupovalo co nejrychleji a nejlépe. Krásné svátky a hodně štěstí!

Všechny vánoční losy i s tipy, jak je stylově zabalit, najdete na našich stránkch.

Přečtěte si také