Eurojackpot z něj udělal milionáře. Překvapí vás, co si za výhru pořídí

Je to více než třicet let, co si tento padesátník koupil svou první sázenku. Za tu dobu nastřádal pár pěkných menších výher, na první milion ale čekal až teprve donedávna. O to větší překvapení pro něj však prý výhra byla a trvalo mu pěknou chvíli a několik kontrol tiketu, než jí skutečně uvěřil.

Přečtěte si také: Český sázející vyhrál v Eurojackpotu 17 milionů korun. Hned druhý den šel znovu do práce


Během svého sázení vyzkoušel sympatický Čech snad všechny dostupné loterie i stírací losy a poslední dobou si nejvíce oblíbil právě Eurojackpot, u nějž se snaží nevynechat žádné losování. Jeho oblíbená loterie se mu rozhodla věrnost oplatit a za tiket koupený na poště mu nadělila krásnou částku 1 569 760 Kč.
 

Pomoc ostatním a nové nářadí

V tom, co s výhrou udělá, má jasno. „Jako první splatím dluhy. Zbývá mi pár menších splátek, takže bude docela úleva se finančních povinností zbavit,“ vyprávěl při našem osobním setkání. „Žádné nákladné sny nemám a řekl bych, že největší část výhry poputuje na charitu.“

Zatím neví, jaké organizace podpoří, několik jich má ovšem v merku a zbývá se jen rozhodnout, kolik na kterou z nich pošle. A radost nehodlá udělat jen potřebným, pro sebe si vybral novou sadu nářadí. „Hrozně rád něco stavím a opravuju. Nové nářadí mi rozhodně přijde vhod,“ radoval se.
 

Sázet nepřestane

Žádné velké změny ale neplánuje. Se svým současným životem je více než spokojený a nechce ho svou výhrou příliš ovlivňovat. Zároveň by nerad udělal nějaký krok, jehož by pak mohl litovat, proto chce k věcem přistupovat spíše racionálně.

O všem mluvil i se svou ženou a třemi dětmi, od nichž se mu dostala plná podpora. Se sázením přitom přestat nehodlá a pokud se mu ještě někdy s výhrou poštěstí, klidně si s utrácením trochu popustí uzdu.
 

Přidejte se do klubu milionářů

A jak byste to měli vy? Jakmile se stanete naším dalším výhercem, můžete to snadno zjistit! Eurojackpot losujeme dvakrát týdně v úterý a pátek a momentálně v něm hrajeme o  bezmála miliardu korun. Vsadit si můžete na každé prodejně s nabídkou Sazky nebo z pohodlí domova na pár kliknutí.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také