Do obchodu šla jen pro salát k večeři, odnesla si víc než 7 milionů

Během rychlého nákupu drobností k večeři se Lea rozhodla, že vyhrané peníze z loterie investuje zpět do hry a koupila si velký stírací los. Když ho setřela, těžko věřila, co se skrývalo pod fólií.

Přečtěte si také: Víte, jak reagoval tento muž, který vyhrál miliony ve Sportce? Byl úplně v klidu!


Samozřejmě hned běžela za manželem, kterému roztřeseně los podala se slovy: „Vyhráli jsme 250 000 liber!“  Její manžel Lee si nejdřív myslel, že je to jeden z manželčiných povedených ironických vtípků a nebral los vážně. Naopak řekl, ať tu blbinu roztrhá a vyhodí do koše. Dnes je ale dost rád, že ho neposlechla.
 

Manžel si za výhru splní sen o cestování

„Až když jsem viděl její výraz ve tváři, říkal jsem si, že to možná není vtípek, ale že to může být skutečné,“ přiznal Lee.

Leeovi hned svitla naděje, že si splní svůj sen o podnikání a rozjede vlastní byznys. Bude to jistě náročné období pustit se do něčeho nového, a tak si chce nejdřív peníze trochu užit spolu s rodinou.

Ta přitom není nijak malá. Manželé mají celkem šest potomků, a tak se jim jistě hodí každá koruna. „Rozhodně pojedeme do Legolandu, tam jsem si vždycky jako dítě moc přál jet a teď tam můžu vzít celou naši velkou rodinu,“ prohlásil šťastný výherce.
 

Manželka pořídí nový nábytek

Lea je opravdu praktickou ženou v domácnosti, takže její plány jsou jasné, nejdřív si musí koupit novou sušičku, protože stará se jí před časem rozbila. Britka ale také plánuje nové skříně a snad prý zbude i na novou sedací soupravu. Tajně ale sní o tom, že by mohli s rodinou odcestovat na Floridu.

My věříme, že bude dost i na tu sedačku a výletem na Floridu si rodina zpříjemní anglický sychravý podzim.

A jaké máte vy plány? Chtěli byste spíš cestovat ,nebo investovat do bydlení? Ať jsou vaše sny jakékoliv, splnit si je můžete třeba díky Sportce, kterou si online na pár kliknutí vsadíte tady.

Přečtěte si také